+46(0)44 35 04 22

Så här mitt i högsommaren när humlor surrar och fjärilarna slåss om blommorna kan det vara konstigt att tänka jul. Men det gör VI.

Våra konferensgrupper har den unika möjligheten att få vandra i Sveriges största julgransodling. Vi har ca 1 miljon granar planterade runt om i södra delen av landet och arbetar med den verksamheten året om. Under höst och vår kan våra konfererande gäster boka Cocoon-upplevelsen ”Cocoon Christmas Tree” – ett föredrag med Gunnar som ger deltagarna en smak av vad det innebär att jobba med och driva ett sådant företag.

De som planerar att boka höstens möten och konferenser hos oss har hela anläggningen för sig själva. Vad vi vill veta om våra grupper är:

– Hur många deltagare? (Vi har13 dubbelrum)
– Vad är viktigt för att mötet ska fungera? (Teknik, maten, fikat, högt i tak och ljusinsläpp, luft och naturen runt hörnet… kan vara några av svaren)
– Hur ser agendan ut? Finns där plats för luft i programmet? (Så vet vi om vi kan erbjuda den där ”Cocooniga” upplevelsen anpassad efter säsong och det vi är bäst på att leverera)

Hos oss ska varje deltagare få tillfälle att njuta!