+46(0)44 35 04 22

”Här är så skönt att vara så man skulle vilja puppa in sig som i en kokong”

Vi vill ge våra gäster upplevelser som är något annat än traditionella konferensaktiviteter. Det ger gruppen möjligheter att skapa nya minnen tillsammans som sitter kvar länge. Paus i programmet stärker engagemanget och höjer energin i arbetet ni är här för. Vi skapar mervärde.

Kokongerna

Det hela började med det gamla stenvalvet som restaurerades och blev till en naturens ”kokong” ett stenkast från gården. Här har vi serverat både musik, middagar och mingel. Sommartid har vi möblerat om till Cocoon Glamping. Idag används den främst för våra grupper som vill boka till en upplevelse i den.

Ge er tid att fika i den Gröna kokongen, en plats för magiska möten människor emellan, ”unplugged”. Just den upplevelsen ingår i grundpaketet Cocoon Exclusive som alltid inkluderar ensamrätt till hela anläggningen från lunch till lunch.

Miljöerna, naturen och omgivningen

Vår ägarinna lägger stor vikt vid att leverera omtanke och trivsam atmosfär till våra gäster och deras möten. Så här säger hon själv:

Det jag har jobbat mycket med hela tiden är att skapa miljöer utifrån de förutsättningar som finns på gården.  Jag har försökt skapa rum utifrån samma idé som med denna stenkokong, att det ska vara miljöer som ska vara sköna att vara i och att de tillför något till upplevelsen.

Cocoonmeetings ligger på höjden ovanför Degeberga och bjuder på utsikt ända till havet i Hanöbukten. Med naturen runt hörnet kan ni fylla era välgörande pauser med bensträckare och frisk luft. Vandra lite längre till Forsakars magiska bokskog och djupa ravin eller strosa Cocoon slingan i naturen runt gården.

Är det utflykt som står på agendan har ni nära till Österlen, Åhus och intressanta besöksmål i områdena runtomkring.