+46(0)44 35 04 22

Välkommen till Cocoonmeetings!

Det är med glädje och värme i hjärtat som jag välkomnar företagsgrupper och privata grupper till möten och vistelser på denna plats – en plats som berör – för upplevelser och avkoppling i exklusiv avskildhet.

Under sommaren är Cocoonmeetings den perfekta platsen för par och mindre sällskap som vill njuta och omfamnas av omtanke utan att trängas med andra.

Här kan ni njuta…
miljön, inredningsdetaljer och design i det genomtänkta där man minst anar det, gott kaffe, frukostbuffé i ljuset, umgänge med kollegor, vandring, blommor och fårskinnsfällar, känslan av att sitta i en skön fåtölj, vackra vyer, återhämtning och omtanke.

Jag följde kärleken och flyttade från Norge till Skåne. Uppväxten bland fjäll och fjordar har betytt mycket för mig och skapandet av mitt Cocoon. Naturen har alltid varit viktig för mig. Det lilla, det storslagna, färgerna, ljudet av vatten, fåglar, insekter och vyerna inspirerar mig.

Jag älskar att skapa, återanvända gamla material och möbler till nya kombinationer. Jag önskar du får en upplevelse med genomgående hög kvalité och röd tråd från början till slut. Det bästa jag vet är när mina gäster inspireras, njuter, trivs och tar in känslan av all kärlek om omtanke som jag lagt i mitt Cocoon.

Varmt välkommen till mitt Cocoon, din upplevelse!

Bodil Solheim Göthner

Våra ledord

  • Genuint & äkta
  • Naturskönt & lungt
  • Jordnära & hållbart
  • Genomtänkt & vackert
  • Personligt & småskaligt

Recensioner

Väldigt rent och mysigt. Bra bemötande och en bra utgångspunkt ifall man skall besöka Skåne och Österlen.

Mycket bra boende på landet. Trevligt bemötande av ägaren Bodil som kom med uppskattade tips och idéer på bl.a. närliggande restauranger, bra badstränder och utflyktsmål. Rummet mycket fräscht, välstädat och välorganiserat.

Underbar personal, god mat och roligt koncept. Och omgivningen … wow!