+46(0)44 35 04 22

Hyr hela stället

Cocoon Exclusive

Vad har julgranar med konferens på Cocoonmeetings att göra?

Då och då får vi frågan om vi har några aktiviteter att erbjuda våra grupper. Och vi säger nej. Men vi har upplevelser! Spetsade med genuin Cocoon-anda!

Om ni bestämmer er för att skapa luft i programmet så har vi flera förslag på vad ni kan fylla på med. Upplevelser som ökar kreativitet, närvaro och det där som är utöver det traditionella. Vi tror helhjärtat på att människor jobbar bättre när de mår gott och blir ompysslade. Omtanke är något som vi värderar högt att få leverera här på Cocoon.

Cocoon upplevelser

Cocoon Magic – ett upplägg som varken kostar mer eller tar mer tid än den tid ni väljer att lägga på att bara vara. Att ni helt enkelt njuter av Cocoonmeetings atmosfär, miljöer och detaljer.

Cocoon Christmas Tree – Vill ni bli inspirerade av en sann entreprenör kan ni boka en föreläsning med mannen bakom landets största julgransodling. Vi lovar att ni kommer att få er en tankeställare!

Utöver detta har vi även Cocoon Surprise, Cocoon Tree Retreat och Cocoon Bonfire… och det berättar vi mer om när ni bokar!

 

Vi höjer era möten
och ger er exklusiv ensamrätt till platsen

Med största möjliga engagemang, spännande miljöer, passion och mötesplatser ni aldrig glömmer,
ger vi er de bästa förutsättningarna för att nå ert mål med besöket.

Detta ingår i Cocoon Exclusive 2-dagars paket
Ensamrätt
Lokal(er)
Service och personal

Lunch
Eftermiddagsfika
Middag

Övernattning
13 rum, 26 bäddar
2 spa-bad utomhus
Badrockar
Frukostbuffé

Förmiddagsfika
Lunch

Tillgång till alla lokaler och den gröna kokongen.
Sällskapsrum med braskaminer
Utomhusmiljöer för egna aktiviteter

Mötesrummet är utrustat med projektor, blädderblock, anteckningsblock och pennor.
Frukt, vatten och godis

 

Även privata grupper har möjlighet att boka Cocoon Exclusive.

Vad andra säger

Excellent femrätters middag. Rogivande miljö och vackra omgivningar med ett naturreservat inpå knuten. Jättetrevligt personal.

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.