+46(0)44 35 04 22

Kan ni ledningen och teamet vara mer produktiv nära naturen?

Här kan företagsgrupper ha sin konferens i naturnära miljö, bekvämt med alla moderna faciliteter, eller “unplugged” framför braskaminen i en tankeinspirerande omgivning.

Konferens i avskildhet

Våra konferensgrupper kan vara allt från 2 till 20 övernattande gäster som välkomnas att vara exklusivt ensamma om hela stället; maten, rummen, spabaden, vår uppmärksamhet och lokalerna som anpassas efter behov. Oavsett årstid finns här värme och ljus, ombonat och funktionellt samt direkt närhet till naturen för luft i programmet.

Två av våra mötesrum är moderna med wifi, projektor, blädderblock, pennor och papper. Frukt, godis och vatten ingår. För att få en riktig “Cocoon-upplevelse” rekommenderar vi alltid ett besök, en fika eller ett möte i en av våra kokonger som har braskamin och levande ljus.

Varje grupp är unik och vi ser till att de får det de behöver av oss för en produktiv konferens och inte minst en minnesvärd upplevelse.

Våra miljöer

Cocoon Comfort

8-10 personer
Styrelsesittning
Wifi, projektor, blädderblock
Frukt och vatten

Cocoon Comfort ligger i hotellet så här behöver gästen inte ens ta på sig skorna för att ta sig till konferensen. Fantastisk utsikt över nejden med franska dörrar om man vill “ta in” luften och tystnaden. Sköna, stabila stolar från Småland och vår vackra kristallkrona ger rummet karaktär och känsla.

Förutom mötesrum finns i denna byggnaden 6 rum/12 sängar, soffgrupp framför brasan och stor, härlig altan med utomhus spa. Mindre möten disponerar egen lounge, som passar bra för det lilla mötet som vill jobba ostört och ha egna faciliteter. 

Cocoon White

10-25 personer
Valfri möblering
Wifi, projektor, blädderblock
Frukt och vatten

Cocoon white, vår stora luftiga lokal med plats för många och som kan användas på olika sätt. Lokalen är ljus, fräsch, har god ventilation och ni befinner er på markplan med den pittoreska gårdsmiljön utanför. 

Här har ni närheten till restaurangen och fikat. Ett utmärkt tillfälle att ta med fikakorgen till vår gröna kokong. 

Denna lokal är perfekt om ni behöver större yta. Vi hjälper er gärna att arrangera aktiviteter på förfrågan.

 

Cocoon Green

10 personer
Befintlig möblering
Unplugged

I det gröna rummet är det sittning i återanvända fåtöljer med småbord framför brasan. Med panoramafönster och dörrar kommer naturen behagligt nära. Det är vackert och rofyllt.

Ingen elektricitet, men vi har ett finurligt system för att värma lokalen. Behövs blädderblock och projektor rekommenderar vi en annan lokal. Fråga oss om tips för att din vistelse skall bli optimal.

Cocoon Grey

10 personer
Långbord
Unplugged

Inbyggt i backen döljer sig ett magiskt rum.

Här finns matbord och bänkar som passar de små sällskapen. Genuina gråstensväggar och ett fantastiskt gråstensvalv är en vacker inramning på en annorlunda upplevelse. En sakral känsla och lugn infinner sig.

Här kan ni njuta framför brasan med samtal för att stärka teamet, god fika, middag eller bara vara. 

Skicka en förfrågan

Vi är här för att bemöta konferensgästers behov i en tankeinspirerande miljö.

Maila oss dina uppgifter och önskemål, alternativt fyll i formuläret nedan, så återkommer vi med möjligheter och prisbild.

bokning@cocoonmeetings.com

11 + 7 =

Vad andra säger

Precis vad vi sökte!

Vi fick jobbet gjort – men det kändes som om vi varit på semster!

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.

Fina o välstädade rum. Bra faciliteter med tillgång till kök, kyl o frys. Sköna gemensamma rum, både inne o ute. Trevlig middag med en välkomponerad meny och mjuk och tillmötesgående personal.