+46(0)44 35 04 22

Kan du vara mer produktiv nära naturen?

Ha din retreat, workshop eller konferens i ett naturnära miljö, antigen med alla moderna faciliteter, eller framför en braskamin i en mysig och tankeinspirerande omgivning.

Våra konferensgäster får vår fulla uppmärksamhet då man kan få ensamrätt på hela hotellet. Två av våra mötesrum är moderna med wifi, projektor, blädderblock, pennor, papper, frukt, godis och dryck. För att få en riktig “Cocoon-upplevelse” rekomenderar vi att använda en av våra kokonger som har braskamin och levande ljus.

Våra milljöerna

Cocoon Comfort

En konferensrum för 8-10 personer, Cocoon Comfort ligger i hotellet så här behöver gästen inte ens ta på sig skorna för att ta sig till konferensen. Fantastisk utsikt över nejden med franska dörrar om man vill “ta in” luften och tystnaden. Sköna, stabila stolar från Småland och vår fantastiska kristallkrona ger rummet karaktär och känsla.

Förutom mötesrum finns i denna byggnaden 6 rum/12 sängar, soffgrupp framför brasan och stor, härlig altan med utomhus spa. Mindre möten disponerar egen lounge, som passar bra för det lilla mötet som vill jobba ostört och ha egna faciliteter. Wifi, projektor, blädderblock finns tillgängligt. I konferensrummet finns alltid frukt och vatten.

Cocoon White

Cocoon white, det stora konferensrummet, yogarummet, musikrummet, konstrummet, sällskapsrummet … Et rum med plats för många och som kan användas på olika sätt. Vi hjälper med tips om vilken lokal som passar bäst för din aktivitet.

Det är en njutning att befina sig här i alla möjliga sammanhang. Ljust, fräscht, god ventilation och du befinner dig på markplan med härlig miljö utanför. För konferens passar lokalen bra för 10-25 personer.

Cocoon Green

I det gröna rummet är det sittning i 10 återanvända fåtöljer med småbord framför brasan. Med panoramafönster & dörrar kommer naturen behagligt nära. Det är vackert och rofyllt.

Ingen elektricitet, men vi har ett finurligt system för att värma lokalen. Behövs blädderblock och projektor rekommenderar vi en annan lokal. Fråga oss om tips för att din vistelse skall bli optimal.

Cocoon Grey

Inbyggt i backen döljer sig ett magiskt rum.

Här finns matbord och bänkar som passar 10 personer. Genuina gråstensväggar och ett fantastiskt gråstensvalv är en vacker inramning på en annorlunda upplevelse. En sakral känsla och lugn infinner sig. Här kan du njuta framför brasan med god fika, middag eller bara vara.

Maten

Vi tar hand om alla dina matbehov under vistelsen hos Cocoon. Vi utgår från det skånska skafferi vid val av råvaror. Närodlat, gärna ekologiskt, årstidsanpassad – men framför allt skall maten smaka gott! Fräscha råvaror ger oss de bästa förutsättningar för att göra fantastiska maträtter!

Övernattning

Vi har gott om plats! Vårt gemytliga gårdshotell har totalt 10 rum fördelade på två olika byggnader. Alla rum är olika och har sitt personliga uttryck och inredning med sköna sängar och eget dusch/toalett.

Paketexempel och priser

Dagkonferens

 • 5-10 personer kr. 5.500 + mötesrum kr. 1.500
 • 11-20 personer kr. 695 + mötesrum kr 2.500

Priser exclusive moms.

Helt dygn konferens

 • Konferens
 • Ankomst till förmiddagskaffe
 • Avresa efter frukost
 • Övernatting:

Enkelrum kr. 2350/person

Del i dubbelrum kr. 1950/person

Priser exclusive moms.

Lunch till lunch konferens

 • Konferens
 • Ankomst till lunch
 • Avresa efter lunch dag 2
 • Övernatting:

Enkelrum kr. 2550/person

Del i dubbelrum kr. 2150/person

Priser exclusive moms.

1 ½ dygn konferens

 • Konferens
 • Ankomst till förmiddagskaffe
 • Avresa efter eftermiddagskaffe dag 2
 • Övernatting:

Enkelrum kr. 2650/person

Del i dubbelrum kr. 2250/person

Priser exclusive moms.

Förfråga

Vi är här för att bemöta dina tankar och drömmer.

Fyll i formuläret här med dina uppgifter och önskemål så återkommer vi med möjligheter och prisbild.

12 + 3 =

Vad andra säger

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.

Fina o välstädade rum. Bra faciliteter med tillgång till kök, kyl o frys. Sköna gemensamma rum, både inne o ute. Trevlig middag med en välkomponerad meny och mjuk och tillmötesgående personal.