+46(0)44 35 04 22

Mötet

Här kliver ni in som i en kokong och kommer ut på andra sidan fylld av intryck och ny energi, viktig för er verksamhet.

/Bodil, ägarinna och creative director

Ert uppdrag är att koppla bort allt annat och landa på plats, för det arbete ni är här för. Vår anläggning bjuder in till avskildhet, lugn och produktiva möten.

Vårt uppdrag är att ombesörja allt det praktiska runtomkring, utifrån platsens möjligheter och era önskemål. Tekniken finns, wifi ingår och vi möblerar så att ni får som ni vill ha det.

Lokaler

Grey – i det grå gårdshuset sitter ni ostörda på andra våningen, eftersom det är bara ni på plats. Perfekt för ledningsgruppen och styrelsemöte. På bottenplan finns braskamin och en mysig sittgrupp att njuta fika i.

Black – I det svarta gårdshuset finns matsalsbord för konferens. Vi utrustar med kanon och bärbar filmduk. I rummet bredvid finns en bekväm sittgrupp för mer avskalat möte. Här kan ni ha det varmt och gott från braskaminen under mötet medan fikat serveras på gående bord i husets charmiga kök.

White – Den största av våra möteslokaler som kan möbleras med eller utan bord, i biosittning, ring eller hästsko. Eller precis så som ni vill ha det för ett funktionellt möte. Nedan ser du lokalen lite grann från ovan.

Orangeriet – För möten som inte kräver teknik i form av kanon och filmduk är det en ljuvlig upplevelse att sitta i detta magiska ljusinsläpp. Just här har vi möblerat för det lilla intima mötet utan behov av bord, men ni bestämmer hur ni vill ha det. Om ni väljer att ha mötet i någon av de andra lokalerna serveras middagen här.

Vi höjer era möten
och ger er exklusiv ensamrätt till platsen

Med största möjliga engagemang, spännande miljöer, passion och mötesplatser ni aldrig glömmer,
ger vi er de bästa förutsättningarna för att nå ert mål med besöket.

Vad andra säger

Excellent femrätters middag. Rogivande miljö och vackra omgivningar med ett naturreservat inpå knuten. Jättetrevligt personal.

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.