+46(0)44 35 04 22

Här kliver ni in som i en kokong och kommer ut på andra sidan fylld av intryck och ny energi – viktiga för er verksamhet.

I ett reportage om Cocoonmeetings går att läsa hur visionen och kärleken som sitter i väggarna är grundad av vår ägarinna och Creative Director.

Bodil berättar bland annat:

Det jag har jobbat mycket med hela tiden är att skapa miljöer utifrån de förutsättningar som finns på gården. Alltså att jag har använt stenväggar, eller handlat in mycket möbler på auktion, tagit tillvara på och återbrukat väldigt mycket. Jag har försökt skapa rum utifrån samma idé som med den här stenkällaren, att det ska vara miljöer som ska vara sköna att vara i och att de tillför något till upplevelsen.

Men vad har det med konferensgrupper att göra?

Vi vill att varje gäst ska känna atmosfären och uppleva det magiska med platsen. Inte för att det ska ta fokus på det arbete de är här för – tvärtom. För att vi VET att luft i programmet, stunder av paus och samtal vid brasan, och de där aktiviteterna vi kan erbjuda som är något annat än det traditionella gynnar processen under tiden de är här.

I upplevelse-aktiviteten ”Cocoon Surprise” bjuds gästerna på en överraskning i stenkokongen. Förmodligen har den som bokat konferensen fått veta vad det innebär att välja till denna Cocoon-upplevelse men för deltagarna ska det vara ett inslag över förväntan. En möjlighet att skapa minnen tillsammans.

Men vi startar upp hösten med premiär av en ny Cocoon-upplevelse. Vi kan avslöja att den tar tillvara på frisk luft och naturen på ett sätt som ger en extra touch på den där kokong-känslan vi värnar om. Men det berättar vi mer om när ni bokar! 

Varmt välkomna!