+46(0)44 35 04 22

En plats för bara er!

Välkomna dina deltagare till en kreativ och omhändertagande miljö. Ni är exklusivt ensamma på plats och har tillgång till alla miljöer.

Kurser – Retreats – Workshop

Vi tar hand om allt det praktiska från fika, frukt och måltider, till lokaler och tips på vandringsleder och aktiviteter att boka till.

Vårt Gårdshotell har 10 dubbelrum fördelat på två byggnader. I restaurangbyggnaden finns vårt vackra orangeri och “Cocoon White”; den stora lokalen för t.ex. yoga om och när det behövs hållas inomhus.

Vi har musikanläggning kopplad till Spotify. Yogamattor o dylikt tas med.

Men först!

Kom på visning! Cocoonmeetings får man bäst bild av genom att uppleva det!

Allt detta ingår!

Cocoon Green

10 personer
Befintlig möblering
Unplugged

I det gröna rummet är det sittning i återanvända fåtöljer med småbord framför brasan. Med panoramafönster och dörrar kommer naturen behagligt nära. Det är vackert och rofyllt.

Ingen elektricitet, men vi har ett finurligt system för att värma lokalen. Behövs blädderblock och projektor rekommenderar vi en annan lokal. Fråga oss om tips för att din vistelse skall bli optimal.

Cocoon Grey

10 personer
Långbord
Unplugged

Inbyggt i backen döljer sig ett magiskt rum.

Här finns matbord och bänkar som passar de små sällskapen. Genuina gråstensväggar och ett fantastiskt gråstensvalv är en vacker inramning på en annorlunda upplevelse. En sakral känsla och lugn infinner sig.

Här kan ni njuta framför brasan med samtal för att stärka teamet, god fika, middag eller bara vara. 

Maten

Vi utgår från det skånska skafferi vid val av råvaror. Närodlat, gärna ekologiskt, årstidsanpassad – men framför allt skall maten smaka gott! Fräscha råvaror ger oss de bästa förutsättningar för att göra fantastiska maträtter!

Vi producerar vårt eget får- och lammkött. Vi lagar all mat från grunden och vet därför vad våra rätter innehåller.

Vi känner oss lyckligt lottade som kan stoltsera med kreativa och fantastiska kockar! Det komponerar och skapar menyer som är en upplevelse för alla sinnen!

Fikat, Lunchen & Frukosten

Smakkonstnären komponerar

Att ta med fikakorgen till den gröna kokongen är en upplevelse som vi rekommenderar så starkt att det nästan är ett måste.

Men självklart kan ni välja att få fikat uppställt i lokalen eller i vårt vackra orangeri. Smörgås, bakverk och smoothies är ett urval. Frukt, vatten, kaffe och te har ni tillgång till hela tiden.

Lunchen kan bjuda på buffé och soppa så att ni blir lagom mätta.

Varje morgon doftar det hembakat till frukosten! 

Att på morgonen komma in i det röda lilla huset för frukost med nybakat underbart bröd, lokala fina charkuterier, lemon curd och allt annat gott – vilken start på dagen!

Boende, Spa och Wifi

Här kan ni känna er som hemma! Ni bor i våra personligt inredda rum med sköna sängar samt egen dusch och toalett.

Tänk att sitta i en ångande utomhusjacuzzi medan solen går ner. Eller kanske i toppluva medan snöflingorna singlar ner och smälter mot huden. De två spa-baden disponerar ni som ni vill. På rummen finns badrockar men ta med badkläder.

Ni har gratis WIFI på hela anläggningen.

Naturen, Utsikten och Vandring

Den bjuder vi på förstås!

Tillsammans med en vandring på våra egna stigar runt gården. Här finns granodlingar, fantastiska träd och möjlighet till att lufta såväl kropp som knopp efter, eller mitt i, en effektiv arbetsdag.

När vi bokar in er kollar vi om ni har plats för en vandring i programmet. Den tar en timme av er tid och kan vara en skön paus i arbetet, kanske med tillhörande förfriskningar.

Maila din förfrågan till bokning@cocoonmeetings.com 

(Våra formulär har tekniska utmaningar just nu)

Skicka en förfrågan

Vi är här för att bemöta dina tankar och drömmer.

Fyll i formuläret här med dina uppgifter och önskemål så återkommer vi med möjligheter och prisbild.

7 + 12 =

Vad andra säger

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.

Fina o välstädade rum. Bra faciliteter med tillgång till kök, kyl o frys. Sköna gemensamma rum, både inne o ute. Trevlig middag med en välkomponerad meny och mjuk och tillmötesgående personal.