+46(0)44 35 04 22

Sommaryoga på Cocoonmeetings

Drop in!

För hotellgäster och alla som bor i, semestrar i och besöker området.
Zen-frukost finns att boka till efter yogapasset. För hotellgäster ingår frukost.

6 juli – 7 augusti 2020, måndag-fredag kl. 08.30 

I ett härligt samarbete med 5 fantastiska yoga-instruktörer erbjuder vi yoga hos oss under 5 veckor i sommar!

Starta morgonen med yoga och droppa gärna in på “Zenfrukost” i Orangeriet där ni kan sitta länge och njuta efter avslutat yoga-pass.

Sommaryogan har vi utomhus. Ta med egen yogamatta/underlag och filt. Kom ombytt. För hotellgäster finns mattor att låna.

Vi tillämpar utomhus-yoga med gott om plats mellan deltagarna och desinficerar låne-mattorna mellan varje användare.

Yoga: 150 kr/pass eller 600 kr/5-kort
Betalas kontant/swish vid ankomst. Här får du en unik möjlighet att prova på hos olika instruktörer/lärare.

Zenfrukost: 125 kr/per person.

Tid: 75 minuter, kl 08.30

Våra instruktörer

MÅNDAGAR

Maria Johansson – Yoga med Maria,  mariaholistichealth@gmail.com 0761 63 53 42

“Maria leder underbara yoga klasser som ger dig ett härligt välbehag. Du får möjlighet att verkligen stanna upp och förnimma din kropp- och lära dig lyssna på din kropps språk och röst. Sekvenserna ger dig möjlighet att verkligen utforska dina rörelser och din stillhet. Du får en yoga klass med härliga flöden. Marias klasser är alltid baserade på att rörelserna ska vara njutningsfulla, så att du kan njuta varje ögonblick av klassen. Välbehag, glädje, mjukhet, och vackra sekvenser ger dig en härlig unik yogaklass som ger mycket näring till dig själv.”

Nia Instructor
Yoga Instructor
Holistic Life Style Coach
Massage&Spa therapist
Scientific BackTrainer

Facebook

www.earthyoga.se

Yoga för hälsosamt åldrande

TISDAGAR

Wendy Sandsjö – Hatha och Yinyoga,  wendy.sandsjo@outlook.com  0733 707 769

Jag kommer från Kanada ursprungligen, och började praktisera yoga 1970, tio år gammal. Har varit yogalärare sedan 2003, med en bred erfarenhet av olika yoga stilar som jag blandar. Är även certifierad yogaterapeut (IAYT) och yoga massage terapeut (Axelsons, Stockholm).

Mina klasser är fokuserade, lugna och mindful, med mycket rum för alla våra unika kroppserfarenheter. Det är aldrig så att jag bara leder ett yoga pass, min intention är att deltagarna skall kunna komma hem och praktisera själv, utan rädsla för att göra fel. Jag vill att alla förstår vad vi gör och varför vi gör det. Viktigast av allt…jag är inte där för att visa dig vad JAG kan göra, jag är där att hjälpa dig att förstå vad DU kan göra. Tisdagar blir det Yoga for hälsosamt åldrande. It’s never too early or too late!

www.lillehemsyoga.se

ONSDAGAR

Susanne Lovensjö – Hälsosann Yoga,  info@halsosann.se  0709 24 12 19

Hälsosann yoga innebär en kombinationn av olika yogaformer baserade på deltagarnas behov och önskemål. Susanne driver företaget Hälsosann Friskvård sedan 2005 och är bl.a utbildad Yogalärare inom olika grenar: ISHTA  500 timmar + ISHTA Yinyoga och Ashtanga My Spirit Yogalärare 400 timmar. 2011 reste Susanne till Indien första gången och fick då kontakt med den Indiske Gurun och Yogamastern Ambady Ramchandre som sedan dess varit hennes läromästare. Varje vinter därefter återvänder hon för ett par månaders boende och yogaträning på ett ayurvediskt yoga ashram för att fördjupa kunskaperna inom yoga och ayurveda.  Live – Love – Yoga

Susanne driver YinTorp – ett stillhetsretreat på Oppmannabergets sluttning med möjlighet till övernattning – Natureing🏡
www.halsosann.se

Hälsosann Friskvård

TORSDAGAR

Tess Cederholm – Swayzettes
info@swayzettes.se 0709 90 55 15

Tess Cederholm driver livsstilsföretaget Swayzettes som är ett helhetskoncept inom hälsa i Åhus. Swayzettes Hälsa, Livsstil, Stress & Yoga, fokuserar på helheten och hon anser att allt hänger ihop och är påverkat av vartannat i kroppen. Med fokus på andetaget, närvaro och medvetenhet leder Tess dig genom dynamiska yogaklasser där vi utmanar både balans och styrka genom lekfullhet. Tess undervisar både Hot Yoga-klasser med en temperatur på närmare 40 grader samt normaltempererade klasser på ett par olika studios. Under sommarmånaderna kan du utmana balansen och yogan ytterligare och flytta mattan ut från studion till surfbrädan på vattnet så kallat SUP-yoga. Tess anordnar Stand Up Paddlingar i Åhus med omnejd dvs där du står på en stor surfbräda och paddlar fram i magisk natur och stannar till och landar ner på brädan för att njuta av stillheten, ljuden och närvaron i  naturen.

Vi möts på yogamattan.

info@swayzettes.se
0709-905515
www.swayzettes.se

FREDAGAR

Kicki Forsenhäll – Hatha och Vinyasayoga, info@kicki.nu 0737 08 75 03

Kicki har undervisat i yoga i 16 år. Utbildad av Ulrika Norberg samt  Sri O. P. Tiwari ifrån Indien. Hathayoga samt Vinyasayoga. Med djup närvaro och kunskap leder hon sina elever i yogans värld. Kickis yoga är dynamisk och kraftfull. Andning, pranayama, asanas – olika positioner samt meditationer.

Kraftfull och flödande yoga. Varje pass har fokus på ökad medvetenhet om vad vi påverkar och påverkas av ur yogiskt perspektiv och filosofi. Avslutas med vägledd meditation.

Hälsa och ledarskap

www.kicki.nu

Facebook