+46(0)44 35 04 22

10 juli Malin Östh band, jazz. Sexmannaband som spelar lättillgänglig jazz med riktigt fint sväng.
17 juli Get Back, The Beatles Tribute. Upplev Beatles-mania på nytt!
24 juli trio BAG från Uppsala spelar Monica Zetterlund låter
31 juli ” Framtidens röster” – Naomi Wiehe, Vera Kronbäck samt Ängla Sigfridsson 
7 augusti Get Back, 60-talskväll med The Beatles med mera

I vårt nya fina Orangeri dukar vi fram en härlig sommarbuffé kl 18.00. Musiken börjar ca 19.30
Pris kr 395 per person, barn upp till 12 år ½ pris.
Boka bord på telefon 044 350 422

10 juli – Malin Östh band

Malin är uppväxt i Stockholm och på 80-talet där hon sjöng jazz tillsammans med Allan Johansson som en gång i tiden var Povel Ramels kapellmästare. Sedan knappt ett år tillbaka spelar Malin tillsammans med sitt band lättlyssnad jazz med basen i Kristianstad och Åhus. 

I bandet spelar Lennart Svensson piano och Leif Ågren tenorsax, flöjt och klarinett. Leif och Lennart som båda är välmeriterade musiker med bakgrund i Kristianstads musikliv fixar arrangemangen till bandet. Här spelas allt ifrån jazz-standards från 50 talet, några låtar från Alice Babs och Monica Zetterlunds repertoar, svensk musik av Jan Johansson och Erik Söderlind och en del instrumentalmusik, bland annat en låt komponerad av tenorsaxlegendaren Michael Brecker. I kompet hittar vi trummisen Bengt Isaksson och bassisten Pelle Fredriksson, också med bakgrund i Kristianstads musikliv. Bengt och Pelle har spelat tillsammans under många år i olika konstellationer och har utvecklat ett väldigt tight sväng. På gitarr har vi Tommy Svensson som spelat med bland annat Kristianstad Storband, Carlsson Small Big Band och Roy Wilson Quintet. 

17 juli – Get Back 

Get Back – The Tribute, är ett live-band som spelar The Beatles fantastiska musik till konsert och fest. Bandet består av fem medlemmar som alla har lång erfarenhet av musik i olika former. Bandet har stor respekt för The Beatles original-arrangemang och bjuder på en show som garanterat tar publiken tillbaka till till 60-talet och de fantastiska låtar som skapades då. Bandet blandar The Beatles låtar med annat material som skrevs i samma tid och anda. Ni får lyssna till The Byrds, The Band, Procul Harum, The Everly Brothers, The Swinging Blue Jeans m.m. Upplev Beatle-mania ännu en gång!

24 juli – Trio BAG 

“Underbart är kort”.
Monica Zetterlund gav oss en fantastisk sångskatt. Låtarna skildrar såväö vardag som fest, kärlek, grubbel, skämt och allvar. Flera av Sveriges främsta textförfattare skrev för Monica: Beppe Wolgers, Hans Alfredsson, Tage Danielsson, Povel Ramel, Olle Adolphson, Owe Thörnqvist, Cornelius Vreeswijk m.fl. Trio Bag från Uppsala har sedan 2006 rest runt i Sverige med ett bejublat program där publiken får uppleva de underbara visorna och jazzlåtarna på svenska. Trion består av sångerskan Anna-Karin “ako” Nytell Oldeberg som sjunger och berättar, gitarristen Bobbo Andersson och bassisten Grosse Grotherus.
Välkommen till en magisk Monica-kväll!

31 juli – “Framtidens röster”

Naomi Wiehe,
Naomi Wiehe, 17 år, är singer songwriter från Lund. Hon skriver sina egna låtar till eget komp på gitarr, piano och ukulele. 2016 vann Naomi Lunds visfestivals songwritertävling med bidraget “Faller fritt“.  Naomi uppträder med sin musik på scener runtom i Skåne och södra Sverige. Naomi var gästartist i Malmö Lives satsning “I huvudet på Christer Björkman” tillsammans med namnkunniga svenska artister som Niklas Strömstedt och Patrik Isaksson. Hon albumdebuterade 2019 med “Run & Hide” med låtar skrivna av Niclas Malmberg. Av arrangörer har hon kallats “Lunds nya multitalang som vinner priser och publikens hjärtan”. Naomi Wiehe bokas av TalangBolaget.

Vera Kronbäck,
Vera Kronbäck är en ung sångtalang som studerar till musikalartist på Lunds Dans och Musikalgymnasium. Trots sin unga ålder, 17 år, är Vera en flitigt anlitad sångsolist och har framträtt på samtliga Kristianstads scener. 2017 fick Vera Lions stipendium i sång och Loa Falkmansstiftelsens hedersomnämnande i sång. Samma år blev hon också Sparbanken Skånes kulturtalang. Vera har medverkar i sex olika musikaler på Kristianstads Teater bl a i bejublade Chess och senast i All shook up. På Kulturnatten i år var Vera Kristianstads Storbands sångsolist och nu i sommar har Vera spelat bl a dottern i komedien Det våras för revisorn på Spelplats Vinbäcken. Ikväll bjuder Vera på favoritlåtar från många olika genres. Hoppas ni gillar det!

Ängla Sigfridsson,
Ängla stod på scenen första gången som tre åring i musikalen Tarzan på Kristianstads teater. Det var starten för hennes liv på scenen. Trots sina femton år har hon hunnit medverka i nio musikaler, åtta stycken på Kristianstads teater och en på Nöjesteatern i Malmö/Lorensbergsteatern i Göteborg.
Ängla är flitigt anlitad på olika scener runt omkring Skåne, solo men även med sin familj. Med dem har hon släppt en julskiva och i maj 2019 släpper de en ny skiva på Spotify och Itunes. Ängla har även erfarenhet av sång på bröllop, begravningar och dop. Ängla har vunnit olika talangjakter, bland annat Sångmicken 2016.

7 augusti – Get Back

Get Back är tillbaka med sin fantastiska Beatles-show men kommer nu även att blanda upp med några av de mest kända låtarna från 60-talet. Creedence Clearwater Revival, Procul Harum, The Everly Brothers m.m. kommer att spelas. Ta chansen att resa tillbaka till The swingin’ 60`s och The summer of love!

7 augusti – Get Back

Get Back är tillbaka med sin fantastiska Beatles-show men kommer nu även att blanda upp med några av de mest kända låtarna från 60-talet. Creedence Clearwater Revival, Procul Harum, The Everly Brothers m.m. kommer att spelas. Ta chansen att resa tillbaka till The swingin’ 60`s och The summer of love!