+46(0)44 35 04 22

Möt din grupp nära naturen

Vi tar hand om lokal, mat och boende så du kan fokusera på din kraft och din närvaro i din kurs, workshop eller retreat.

Våra miljöer

Cocoon Comfort

8-10 personer
Styrelsesittning
Wifi, projektor, blädderblock
Frukt och vatten

Cocoon Comfort ligger i hotellet så här behöver gästen inte ens ta på sig skorna för att ta sig till konferensen. Fantastisk utsikt över nejden med franska dörrar om man vill “ta in” luften och tystnaden. Sköna, stabila stolar från Småland och vår vackra kristallkrona ger rummet karaktär och känsla.

Förutom mötesrum finns i denna byggnaden 6 rum/12 sängar, soffgrupp framför brasan och stor, härlig altan med utomhus spa. Mindre möten disponerar egen lounge, som passar bra för det lilla mötet som vill jobba ostört och ha egna faciliteter. 

Cocoon White

10-25 personer
Valfri möblering
Wifi, projektor, blädderblock
Frukt och vatten

Cocoon white, vår stora luftiga lokal med plats för många och som kan användas på olika sätt. Lokalen är ljus, fräsch, har god ventilation och ni befinner er på markplan med den pittoreska gårdsmiljön utanför. 

Här har ni närheten till restaurangen och fikat. Ett utmärkt tillfälle att ta med fikakorgen till vår gröna kokong. 

Denna lokal är perfekt om ni behöver större yta. Vi hjälper er gärna att arrangera aktiviteter på förfrågan.

 

Cocoon Green

10 personer
Befintlig möblering
Unplugged

I det gröna rummet är det sittning i återanvända fåtöljer med småbord framför brasan. Med panoramafönster och dörrar kommer naturen behagligt nära. Det är vackert och rofyllt.

Ingen elektricitet, men vi har ett finurligt system för att värma lokalen. Behövs blädderblock och projektor rekommenderar vi en annan lokal. Fråga oss om tips för att din vistelse skall bli optimal.

Cocoon Grey

10 personer
Långbord
Unplugged

Inbyggt i backen döljer sig ett magiskt rum.

Här finns matbord och bänkar som passar de små sällskapen. Genuina gråstensväggar och ett fantastiskt gråstensvalv är en vacker inramning på en annorlunda upplevelse. En sakral känsla och lugn infinner sig.

Här kan ni njuta framför brasan med samtal för att stärka teamet, god fika, middag eller bara vara. 

Maten

Vi tar hand om alla dina matbehov under vistelsen hos Cocoon. Vi utgår från det skånska skafferi vid val av råvaror. Närodlat, gärna ekologiskt, årstidsanpassad – men framför allt skall maten smaka gott! Fräscha råvaror ger oss de bästa förutsättningar för att göra fantastiska maträtter!

Övernattning

Vi har gott om plats! Vårt gemytliga gårdshotell har totalt 10 rum fördelade på två olika byggnader. Alla rum är olika och har sitt personliga uttryck och inredning med sköna sängar och eget dusch/toalett.

Skicka en förfrågan

Vi är här för att bemöta dina tankar och drömmar.

Skicka oss ett mail med dina uppgifter och önskemål så återkommer vi med möjligheter och prisbild.

bokning@cocoonmeetings.com

Vad andra säger

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.

Fina o välstädade rum. Bra faciliteter med tillgång till kök, kyl o frys. Sköna gemensamma rum, både inne o ute. Trevlig middag med en välkomponerad meny och mjuk och tillmötesgående personal.