+46(0)44 35 04 22

Att mötas i en unik miljö nära naturen!

En god vän på besök tittade på vår nya gård och sa: “Här är det så skönt att man skulle vilje puppa in sig i en kokong!” Vårt mål är just att våra gäster skall känna sig som i en härlig, ombonande kokong och förhoppningsvis lämna Cocoon som en fjäril.

Konferens

Ha konferens eller affärsmöte i en naturnära miljö, antingen med alla moderna faciliteter, eller framför en braskamin i en mysig och tankeinspirerande omgivning.

Hyr hela stället

Cocoon Exklusive är ett paket för dig som vill vara exklusivt ensamma om platsen tillsammans med deltagarna i ditt arrangemang, din kurs, workshop eller retreat.

Bröllop

Vi är här för att bemöta dina tankar och drömmar. Hos oss hyr ni hela stället och är exklusivt ensamma om den miljö som vi och naturen erbjuder här. Vi fixar festen. Ni njuter!

 

Sammankomster

Födelsedagen, familjträffen, högtiden och andra viktiga stunder är några av de träffar som vi arrangerar här. Boka hela stället eller skicka en förfrågan om att abonnera i restaurangen.

Vad andra säger

Vi var 18 personer som firade min fars 80-års dag med middag och övernattning. Familjär atmosfär och vi blev varmt omhändertagna av värdinnan/ägaren och kocken. Mycket god mat och sköna sängar. Lantlig omgivning med vidsträckt utsikt från dom flesta rummen.

Vi letade nånstans att ha familjeträff och en i familjen har varit på Cocoonmeetings med jobbet och de var väldigt nöjda. Så vi bokade och blev helnöjda, helt perfekt för mindre sällskap. Vi fick i stort sett stället för oss själva, bästa service, god mat och trevlig miljö. Trevliga rum, sällskapsrum som var stort men ändå gemytligt. Det kändes som om vi var hemma hos Bodil och hade vårt kalas. Rekommenderas varmt!

Vi tillbringade två nätter här, och käkade 3 rätters på fredagen och 5 rätters på lördagen, det var det godaste vi ätit på väldigt väldigt länge 5+.
Rummet som vi bodde i var väldigt mysigt och rymligt, och utanför rummet fanns det ett härligt allrum och kök som man kunde kyla sin ”skumpa” i, (vi firade vår 5 åriga bröllopsdag här) Kommer att rekommendera detta ställe till alla vi känner, ett extra plus till alla som jobbade där, mycket trevlig personal.

En perfekt plats för mitt födelsedagsfirande med familjen! Så nöjd med bemötande, fräscht, smakfullt boende och fantastisk mat. Avkopplande och härlig miljö.

En helhet, där allt harmonerar från miljön, maten och servicen. Vi hade planeringsdagar med verksamheten och detta toppen ställe kan vi varmt rekommendera. Jag kommer igen.