+46(0)44 35 04 22

Konferenser eller retreats nära naturen!

En god vän på besök tittade på vår nya gård och sa: “Här är det så skönt att man skulle vilje puppa in sig i en kokong!” Vårt mål är just att våra gäster skall känna sig som i en härlig, ombonande kokong och förhoppningsvis lämna Cocoon som en fjäril.

Event hos oss

Sammankomster

En god vän på besök tittade på vår nya gård och sa: “Här är det så skönt att man skulle vilje puppa in sig i en kokong!” Vårt mål är just att våra gäster skall känna sig som i en härlig, ombonande kokong och förhoppningsvis lämna Cocoon som en fjäril.

Konferens

Ha din retreat, workshop eller konferens i ett naturnära miljö, antigen med alla moderna faciliteter, eller framför en braskamin i en mysig och tankeinspirerande omgivning.

Mat för ditt sällskap

Vad vore en sammankomst utan mat? Vi tar hand om alla dina behov under din event, från fika till enkel lunch eller festlig femrätts meny.

Övernattning

Ni får gärna bo hos oss! Vårt gemytliga gårdshotell har totalt 10 rum fördelade på två olika byggnader. Alla rum är olika och har sitt personliga uttryck och inredning med sköna sängar och eget dusch/toalett.

Vad andra säger

Vi var 18 personer som firade min fars 80-års dag med middag och övernattning. Familjär atmosfär och vi blev varmt omhändertagna av värdinnan/ägaren och kocken. Mycket god mat och sköna sängar. Lantlig omgivning med vidsträckt utsikt från dom flesta rummen.

Vi letade nånstans att ha familjeträff och en i familjen har varit på Cocoonmeetings med jobbet och de var väldigt nöjda. Så vi bokade och blev helnöjda, helt perfekt för mindre sällskap. Vi fick i stort sett stället för oss själva, bästa service, god mat och trevlig miljö. Trevliga rum, sällskapsrum som var stort men ändå gemytligt. Det kändes som om vi var hemma hos Bodil och hade vårt kalas. Rekommenderas varmt!

Vi tillbringade två nätter här, och käkade 3 rätters på fredagen och 5 rätters på lördagen, det var det godaste vi ätit på väldigt väldigt länge 5+.
Rummet som vi bodde i var väldigt mysigt och rymligt, och utanför rummet fanns det ett härligt allrum och kök som man kunde kyla sin ”skumpa” i, (vi firade vår 5 åriga bröllopsdag här) Kommer att rekommendera detta ställe till alla vi känner, ett extra plus till alla som jobbade där, mycket trevlig personal.

En perfekt plats för mitt födelsedagsfirande med familjen! Så nöjd med bemötande, fräscht, smakfullt boende och fantastisk mat. Avkopplande och härlig miljö.

En helhet, där allt harmonerar från miljön, maten och servicen. Vi hade planeringsdagar med verksamheten och detta toppen ställe kan vi varmt rekommendera. Jag kommer igen.

Förfråga

Vi är här för att bemöta dina tankar och drömmer.

Fyll i formuläret här med dina uppgifter och önskemål så återkommer vi med möjligheter och prisbild.

3 + 13 =