Restaurang

Boka bord på enkelt här!  Öppettider fredagar och lördagar tillochmed september från kl 17.30

OBS! Sällskap över 5 personer? Boka på telefon 044 350 422. Vår mysiga restaurang serverar fantastisk välsmakande mat lagat med kärlek och av goda svenska råvaror. 5 rätters meny med julens smaker kr 595.-                                Vinmeny kr.350.-

5-rätters meny med julens smaker

När julen närmar sig, vill man umgås med familj, vänner eller kollergor. Årstiden är mörk och det finns många skäl att träffas. Hos Cocoonmeetings vill vi göra en mysig stämning, servera god mat och låta dig som gäst slappna av och njuta. Inget stress och ingen press, du kan bara komma till dukat bord och äta gott. Kr. 595.-/per person.

Bokning företag/grupper telefon 044 350 422. Följande dagar kan bokas av privatpersoner:

Fredag 30 november - lördag 1 december

Fredag 7 december - lördag 8 december

Fredag 14 december - lördag 15 december

I en underbar miljö med gamla stenväggar och kreativ återanvändning av möbler och material, serveras en underbar middag.

Kocken Eve Maltais tar fram meny efter säsong och använder gärna lokala Skånska råvaror. Vi tycker det är viktigt att kocken får använda sin kreativitet i köket för att göra en måltidsupplevelse för dig och dina kära. Vi gör allt för att ni skall få en fantastisk, oföglömlig och mysig kväll hos Cocoon!

Grupper, sällskap, konferenser är självklart välkomna att höra av sig om speciella arrangemang.

Sällskap

Många har upptäckt hur fantastiskt det fungerar att har sällskap hos oss! Otroliga recentioner och nöjda kunder som lovordar maten, personalen och faciliteterna! Vi har olika lokaler där vi kan hantera olika storlekar på ett sällskap. Firande av någon i familjen 50-60-70-80 års dagar med hela famlijen som bor, äter och njuter av vårt underbara läge och unika rum har blivit en sucess!

Kontakta oss för offert - Hyr hela stället!

Våra tankar om mat

Mat kan vara komplicerat, eller inte...
Vi utgår från det Skånska skafferi vid val av råvaror. Närodlat, gärna ekologiskt, och framför allt skall maten smaka gott! Goda råvaror ger oss de bästa förutsättningar för att göra fantastiska maträtter!

Alla våra rätter lagas från grunden, så vi vet vad maten innehåller och parerar eventuella allergier. Vi betraktar matlagning som en form av konst, och vårt kök jobbar kreativt med dagsfärska menyer. I vår restaurang erbjuds du en 5-rätters meny. Köket har valt meny med omsorg och kärlek och gästen kan luta sig tillbaka och njuta!

Det blir spännande att vara gäst, vi får mindre matsvinn och det blir roligara att jobba i det kreativa köket. Smaklig spis! 

Vi känner oss lyckligt lottad som har fått tag i en av de duktigaste kockar från Österlen Eve Maltais!

Eve har lång erfarenhet från restaurangkök och det är riktigt roligt att jobba tillsammans med denna fantastiska smakkostnär och kock.

I köket lagas all mat från grunden, från råvara till de mest utsökta maträtter. Vi använder lokala råvaror från det skånska skafferi i den mån vi kan. Närodlat och gärna ekologiskt efter säsong.

Utöver restaurangens öppettid kan du gärna ringa för offert på sällskap eller catering.

Kökschef Eve Maltais