Restaurang

BOKA BORD I VÅR RESTAURANG HÄR! I vår mysiga restaurang serveras en fantastisk välsmakande 5-rätters meny, lagad med kärlek kr. 525.-/per person.

Större sällskap (fler än 5 pers.) kontakta oss på telefon 044 350 422.                           

Öppettider 2019

Restaurang vår: 
Alla helger i maj: torsd - lör kl 18-22

Alla helger i juni: torsd - lör kl 18-22 
OBS Midsommarhelgen stängt!

Restaurang sommar: 2 juli - 24 augusti tis - lördag kl 18-22

Restaurang höst:  tors -lör kl 18-22 
Augusti: 29/8 - 31/8
Alla helger i september: tors-lör kl 18-22

Julens smaker: tors - lör från kl 18
21/11  - 30/11
5/12-7/12
12/12-14/12

Vi har öppet för arrangemang hela året!
Utöver öppettider för restaurang, endast förbokade grupper.
Ring oss gärna om du har frågor om övernattning eller arrangemang 044 350 422 
eller mejla till info@cocoonmeetings.com

 

Sällskap

Många har upptäckt hur fantastiskt det fungerar att har sällskap hos oss! Otroliga recentioner och nöjda kunder som lovordar maten, personalen och faciliteterna! Vi har olika lokaler där vi kan hantera olika storlekar på ett sällskap. Firande av någon i familjen 50-60-70-80 års dagar med hela famlijen som bor, äter och njuter av vårt underbara läge och unika rum har blivit en sucess!

Kontakta oss för offert - Hyr hela stället!

Våra tankar om mat

Mat kan vara komplicerat, eller inte...
Vi utgår från det Skånska skafferi vid val av råvaror. Närodlat, gärna ekologiskt, och framför allt skall maten smaka gott! Goda råvaror ger oss de bästa förutsättningar för att göra fantastiska maträtter!

Alla våra rätter lagas från grunden, så vi vet vad maten innehåller och parerar eventuella allergier. Vi betraktar matlagning som en form av konst, och vårt kök jobbar kreativt med dagsfärska menyer. I vår restaurang erbjuds du en 5-rätters meny. Köket har valt meny med omsorg och kärlek och gästen kan luta sig tillbaka och njuta!

Det blir spännande att vara gäst, vi får mindre matsvinn och det blir roligara att jobba i det kreativa köket. Smaklig spis! 

Kökschef Eve Maltais

Vi känner oss lyckligt lottad som har fått tag i en av de duktigaste kockar från Österlen Eve Maltais!
Eve har lång erfarenhet från restaurangkök och det är riktigt roligt att jobba tillsammans med denna fantastiska smakkostnär och kock.
I köket lagas all mat från grunden, från råvara till de mest utsökta maträtter. Vi använder lokala råvaror från det skånska skafferi i den mån vi kan. Närodlat och gärna ekologiskt efter säsong. Utöver restaurangens öppettid kan du gärna ringa för offert på sällskap eller catering.

Nedan kan du se exempel på hur kvällens meny kan se ut.

Exempelmeny