Restaurang

BOKA BORD HÄR

Återkommer med möjlighet att boka bord här!  Sällskap över 5 personer boka på telefon 044 350 422. Vår mysiga restaurang serverar fantastisk välsmakande mat lagad med kärlek.                              

Vi tackar för ett fantastiskt år! Vi önskar våra kunder en god jul och hoppas på återseende 2019!

Vi återhämtar oss i januari 2019!

Mejla gärna till info@cocoonmeetings.com

I en underbar miljö med gamla stenväggar och kreativ återanvändning av möbler och material, serveras en underbar middag.

Kocken Eve Maltais tar fram meny efter säsong och använder gärna lokala Skånska råvaror. Vi tycker det är viktigt att kocken får använda sin kreativitet i köket för att göra en måltidsupplevelse för dig och dina kära. Vi gör allt för att ni skall få en fantastisk, oföglömlig och mysig kväll hos Cocoon!

Grupper, sällskap, konferenser är självklart välkomna att höra av sig om speciella arrangemang.

Sällskap

Många har upptäckt hur fantastiskt det fungerar att har sällskap hos oss! Otroliga recentioner och nöjda kunder som lovordar maten, personalen och faciliteterna! Vi har olika lokaler där vi kan hantera olika storlekar på ett sällskap. Firande av någon i familjen 50-60-70-80 års dagar med hela famlijen som bor, äter och njuter av vårt underbara läge och unika rum har blivit en sucess!

Kontakta oss för offert - Hyr hela stället!

Våra tankar om mat

Mat kan vara komplicerat, eller inte...
Vi utgår från det Skånska skafferi vid val av råvaror. Närodlat, gärna ekologiskt, och framför allt skall maten smaka gott! Goda råvaror ger oss de bästa förutsättningar för att göra fantastiska maträtter!

Alla våra rätter lagas från grunden, så vi vet vad maten innehåller och parerar eventuella allergier. Vi betraktar matlagning som en form av konst, och vårt kök jobbar kreativt med dagsfärska menyer. I vår restaurang erbjuds du en 5-rätters meny. Köket har valt meny med omsorg och kärlek och gästen kan luta sig tillbaka och njuta!

Det blir spännande att vara gäst, vi får mindre matsvinn och det blir roligara att jobba i det kreativa köket. Smaklig spis! 

Vi känner oss lyckligt lottad som har fått tag i en av de duktigaste kockar från Österlen Eve Maltais!

Eve har lång erfarenhet från restaurangkök och det är riktigt roligt att jobba tillsammans med denna fantastiska smakkostnär och kock.

I köket lagas all mat från grunden, från råvara till de mest utsökta maträtter. Vi använder lokala råvaror från det skånska skafferi i den mån vi kan. Närodlat och gärna ekologiskt efter säsong.

Utöver restaurangens öppettid kan du gärna ringa för offert på sällskap eller catering.

Kökschef Eve Maltais