+46(0)44 35 04 22

Bo omfamnad av naturen

Njut av lyxiga rum med personlig inredning i en avslappnad miljö omfamnad av naturen. Ta med den du har kär, vandra i fantastiska bokskogar och njut av ett högt läge med underbar utsikt.

Bo hos oss

Vårt gemytliga gårdshotell har totalt 10 rum fördelade på två olika byggnader. Alla rum är olika och har sitt personliga uttryck och inredning med sköna sängar samt egen dusch och toalett.

Rummen

Rummen är omsorgsfullt inredda med öga för det skönt ombonade och funktionella. Vi har gratis wifi på hela anläggningen men har valt bort ha TV i rummen. I husen finns även härliga gemensamma utrymmen där det finns möjlighet att koka kaffe/te och förvaring i kyl. Hundar välkomna i fyra av våra rum.

Övernattningspaket

Cocoon Fine Dining

1 650 kr per person i dubbelrum

Cocoon Christmas

1 595 kr per person i dubbelrum

Cocoon Weekend

1 600 kr per person och natt.

Vandringspaket

3 700 kr per person i dubbelrum

Kommande weekendteman

Digital Detox
Vandring
Relax
Business Couple

Mer information kommer snart. Med reservation för ändringar.

Välj mellan Cocoon Fine Dining (1 natt) och Cocoon Weekend (fre-sön).

Paketen kan bokas utan tema.

Boka övernattning 

OBSERVERA: Helgerna fr.o.m. 29 november t.o.m. 14 december erbjuder vi endast Övernattningspaket med julens smaker.

Cocooning – vår variant på Glamping.

Låt 24 timmar bli en upplevelse du minns länge! Övernatta i en av våra fantastiska kokonger, naturnära rum med sköna sängar och naturen nära dig.

Vad andra säger

Excellent femrätters middag. Rogivande miljö och vackra omgivningar med ett naturreservat inpå knuten. Jättetrevligt personal.

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.