+46(0)44 35 04 22

Bo omfamnad av natur!

Njut av lyxiga rum med personlig inredning i en avslappnad miljö omfamnad av naturen. Ta med den du har kär, vandra i fantastiska bokskogar och njut av ett högt läge med underbar utsikt.

Hotell

Vårt gemytliga gårdshotell har totalt 10 rum fördelade på två olika byggnader. Alla rum är olika och har sitt personliga uttryck och inredning med sköna sängar och eget dusch/toalett.

Glamping

Låt 24 timmar bli en upplevelse du minns länge! Övernatta i en av våra fantastiska kokonger, sköna rum med bekväma sängar och naturen nära dig.

Vår milljö

Naturen

Hos Cocoon är du aldrig långt bort naturen. Gårdshotellet har lokalisering på toppen av de böljande backar vid Degeberga med förtjusande utsikt mot slätten och havet.

Område

Vi har fantastiska bokskogar och naturreservatet Forsakar som närmste granne. Vandringsmöjligheter till Forskar, eller vår egen vandringslinga till våra smultromställen på gårdens marker. För dig som vandrar passerar Skåneleden nästgårds och Sydostleden om man tar sig fram på cykel.

Vad andra säger

Kan varmt rekommendera Cocoonmeeting! Det ligger på höjden med underbar omgivning! Hagar med betande djur o utsikt ända till havet. Rummen har allt man kan önska sig för en avslappnande vistelse! Vackert inredda rymliga rum med fina detaljer.”

Familjär atmosfär och vi blev varmt omhändertagna av värdinnan/ägaren och kocken. Mycket god mat och sköna sängar. Lantlig omgivning med vidsträckt utsikt från dom flesta rummen.

Ett varmt välkomnande för en fantastisk vistelse i lugn harmonisk miljö med tillgång till fina rum, spa & underbar natur. Gastronomisk upplevelse med inslag av granskott från ett suveränt kök. Kommer tillbaka! Rekommenderas verkligen!