+46(0)44 35 04 22

Här möts du av ett professionellt team varma, glada och kreativa människor. Från dem som rör i kastrullerna till dem som bäddar, plockar blommor och tänder brasan.

Vi kryddar din vistelse med lyhördhet och passion för god mat. Vår önskan är att du ska känna dig som hemma, luta dig tillbaka och njuta av Cocoonkänslan.

Team Cocoon

Bodil

Ägare, visionär, själ och hjärta i Cocoon. Hennes omtanke, kreativitet och glädje känns alltid närvarande i verksamheten.

Monique

Med sin genuina värme, sin erfarenhet som kock och sitt goa skratt bidrar hon till välsmakande upplevelser och härliga vistelser.

Stina

En matkännare som sprider gläjde och inspirerar med sin erfarenhet och sitt intresse för odling, bra råvaror och hög kvalitet.

Aryel

Hon gillar att serva människor och med energi och glimten i ögat tar hon sig an förfrågningar, bokningar och konferenser. 

Recensioner

Väldigt rent och mysigt. Bra bemötande och en bra utgångspunkt ifall man skall besöka Skåne och Österlen.

Mycket bra boende på landet. Trevligt bemötande av ägaren Bodil som kom med uppskattade tips och idéer på bl.a. närliggande restauranger, bra badstränder och utflyktsmål. Rummet mycket fräscht, välstädat och välorganiserat.

Underbar personal, god mat och roligt koncept. Och omgivningen … wow!