+46(0)44 35 04 22

Vår miljö

Med magisk utsikt, granodling och vandringsleder runt knuten vågar vi påstå att du kommer till en unik plats när du besöker oss.

Naturen

Hos Cocoon är du aldrig långt bort från naturen. Gårdshotellet är beläget på toppen av de böljande backar vid Degeberga med hisnande utsikt mot slätten och havet.

Område

Vi har fantastiska bokskogar och naturreservatet Forsakar som närmsta granne. Vandringsmöjligheter finns till Forsakar samt vår egen vandringslinga till våra smultronställen på gårdens marker. För dig som vandrar passerar Skåneleden nästgårds och Sydostleden om man tar sig fram på cykel.

Vad andra säger

Kan varmt rekommendera Cocoonmeeting! Det ligger på höjden med underbar omgivning! Hagar med betande djur o utsikt ända till havet. Rummen har allt man kan önska sig för en avslappnande vistelse! Vackert inredda rymliga rum med fina detaljer.”

Familjär atmosfär och vi blev varmt omhändertagna av värdinnan/ägaren och kocken. Mycket god mat och sköna sängar. Lantlig omgivning med vidsträckt utsikt från dom flesta rummen.

Ett varmt välkomnande för en fantastisk vistelse i lugn harmonisk miljö med tillgång till fina rum, spa & underbar natur. Gastronomisk upplevelse med inslag av granskott från ett suveränt kök. Kommer tillbaka! Rekommenderas verkligen!