+46(0)44 35 04 22
Välj en sida

Bodil Solheim Göthner, ägarinna och skapare av Cocoonmeetings unika koncept, är norskan som välkomnar alla människor med en vänlighet utöver det vanliga.

Det började med julgranar

och i den gamla stenkällaren…

Bodil och maken Gunnar köpte gården här i Borråkra för att odla julgranar på den tillhörande marken. Bodil inspirerades av platsen och med egna kreativa idéer, öga för detaljer, ett hjärta fyllt av omtanke och en vision om att skapa en unik mötesplats för människor har hon byggt upp Cocoonmeetings till en plats som är till för att upplevas. Med stor grad av återbruk av gamla möbler har rummen, lokalerna och kokongerna ett helt unikt och personligt utryck.

Vår stenkokong är ursprunget till våra kokongtankar. Denna magiska stenkoja “hittade” vi på gården, och det kändes direkt att här kan vi skapa någonting spännande! Efter att träd, ogräs, jord och sten togs bort kunde renovering påbörjas försiktigt. Lera från egna marker blandades med sand och vatten, spräckt al från vår skog blev innertak, ekplank efter stormen Gudrun blev till bord och bänkar. På bänkarna sitter man på gårdens egna lammskinn.

När ni är på plats:

Bodil tittar ofta in och berättar mer om historien och drivkraften bakom uppbyggandet av Cocoonmeetings.

Gunnar kan komma till plats och berätta om hur det är att driva landets största julgransodling och bjuda till provsmakning av produkter smaksatta med granskott. (Bokas som en upplevelseaktivitet)

Våra driftkrafter

  • Genuint & äkta
  • Naturskönt & lungt
  • Jordnära & hållbart
  • Genomtänkt & vackert
  • Personligt & småskaligt

Recensioner

Väldigt rent och mysigt. Bra bemötande och en bra utgångspunkt ifall man skall besöka Skåne och Österlen.

Mycket bra boende på landet. Trevligt bemötande av ägaren Bodil som kom med uppskattade tips och idéer på bl.a. närliggande restauranger, bra badstränder och utflyktsmål. Rummet mycket fräscht, välstädat och välorganiserat.

Underbar personal, god mat och roligt koncept. Och omgivningen … wow!