+46(0)44 35 04 22

Målgrupperna

Exklusivt utvalda
för en upplevelse utöver det vanliga

Företagsgrupper

Ni uppskattar en alldeles egen mötesplats för ledningsgruppen, styrelsemöte och återkommande projektarbeten. Kontaktuppgifterna till oss har ni alltid i bakfickan och när ni ringer vet vi precis hur ni vill ha det. Eller så berättar ni vad som gäller för ert nästa möte. Det viktiga är att ni har ensamrätt till hela gården, vår service och de möjligheter platsen erbjuder.

Läs mer >

Privata arrangemang

Ni ska fixa festen eller en familjeträff, fira någon eller skapa en egen “getaway” för en grupp privatpersoner och vill ha ett ställe helt och hållet för er själva. Ni vill ha möjligheterna att skräddarsy så mycket som möjligt när det kommer till maten, musiken och programmet. Omgivningarna bjuder in till utomhusaktiviteter och spa-baden till samling innan middagen. Här är helt naturligt gott att vara. 

Läs mer >

“Ladies Only”

Ni är en grupp kvinnor som värdesätter lite mer, något utöver det vanliga, exklusiv njutning och guldkant på tillvaron. Ni berättar vad ni attraheras av att göra med tiden här, på tröskeln till Österlen med ett stenkast till flera besöksmål, vanliga och ovanliga. Vi hittar pärlorna för just er. Åk iväg, stanna upp, njut av samvaro och närvaro, aktiviteter och rundturer.

Läs mer >

Brudpar

Ni vill ha den där unika platsen för ert lagom stora bröllop och möjligheten att hålla ceremonin på en vacker plats i naturen. Ni börjar med att boka visning för att se och uppleva den plats ni vill ägna åt en av livets största händelser. Orangeriet, Cocoon White, utomhus och inomhus, högklackat och frack eller barfota och casual. Under tak eller bar himmel. Här är det alltid nära till de magiska stunderna.

Läs mer >

Sommargäster

Ni kommer åkandes, cyklandes, vandrandes, på motorcykel eller med bil. Ni längtar efter lugn och ro, avskildhet, Antingen är ni tillsammans med en liten grupp vänner eller på tu man hand. Här kan ni stanna så länge ni vill. Relaxa i bubbelbadet. Duka upp egen mat och dryck på valfri plats utomhus eller i Orangeriet.  Njuta frukost i stillhet omgivna av enbart vuxna människor och en magisk atmosfär att landa i.

Läs mer >

Vad andra säger

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.

Fina o välstädade rum. Bra faciliteter med tillgång till kök, kyl o frys. Sköna gemensamma rum, både inne o ute. Trevlig middag med en välkomponerad meny och mjuk och tillmötesgående personal.