Kontakt

Boka gärna bord i vår restaurang på online! 

Våra hotellgäster prioriteras, men i mån av plats är du hjärtligt välkommen!

Är ni ett sällskap över 5 personer?
Kontakta oss för bordsbeställlning telefon 044 350 422.

Kontakt

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Cocoon ligger vid Degeberga, i nordöstra Skåne. 10 minuter från Kristianstad-Österlen Airport, 90 minuter från Kastrup, 70 minuter från Malmö.

Bodil och Gunnar, som är julgransodlare i Degeberga, har förvandlat gården i Borråkra till ett gårdshotell med god känsla som måste upplevas. Med egna kreativa idéer och stor grad av återbruk av gamla möbler har gårdshotellet ett helt unikt och personligt utryck.

Vi har julgransplanteringar, Gunnars Granar, på en del av marken och ibland liknas de vackra sluttningarna med Toscanas vinodlingar! Med stolthet ser vi framemot att visa upp vårt vackra gårdshotell och vår vackra bygd!

Följ oss på Instagram

Eve Maltais - kökschef

I köket romsterar Eve Maltais, vår duktiga kock med lång erfarenhet från de bästa kök på Österlen.

Eve älskar att laga mat och vara kreativ i köket. Med goda råvaror från trakten trollar hon fram maträtter med fantastiska smaker! 

Vi är jätteglada att ha Eve hos oss på Cocoonmeetings! Vår charmiga restaurang är öppen utvalda datum, boka bord

Tusen tack till våra gäster! Fantastiska recensioner!

5 av 5 på Trip Advisor  -  9,3 av 10 på Booking.com  Vi är stolta och glada öve de fina recensioner vi fått! Tack till alla fina gäster för återkoppling! Se nedan.

Trip Advisor: En upplevelse Kan varmt rekommendera Cocoonmeeting! Det ligger på höjden med underbar omgivning! Hagar med betande djur o utsikt ända till havet . Rummen har allt man kan önska sig för en avslappnande vistelse! Vackert inredda rymliga rum med fina detaljer . Maten var fantastiskt god, likaså de rekommenderade vinerna. Mycket lokala råvaror som var välkomponerade. Trevlig personal som gjorde vistelsen till något alldeles extra. Vaknade utsövd och njöt av en god frukost. Rekommenderas varmt!

GuldstjärnaFantastisk service, mat utöver det förväntade med väl utvald dryck. Personligt engagemang av Bodil med personal. Gemytligt med lyxkänsla i vackert inredda rum tillika restaurangdel.Omgivningarna ren bonus.

Avslappnad atmosfär och god mat. Vi var 18 personer som firade min fars 80-års dag med middag och övernattning. Familjär atmosfär och vi blev varmt omhändertagna av värdinnan/ägaren och kocken. Mycket god mat och sköna sängar. Lantlig omgivning med vidsträckt utsikt från dom flesta rummen.

Perfekt för familjeträff Vi letade nånstans att ha familjeträff och en i familjen har varit på Cocoonmeetings med jobbet och de var väldigt nöjda. Så vi bokade och blev helnöjda, helt perfekt för mindre sällskap. Vi fick i stort sett stället för oss själva, bästa service, god mat och trevlig miljö.
Trevliga rum, sällskapsrum som var stort men ändå gemytligt. Det kändes som om vi var hemma hos Bodil och hade vårt kalas. Rekommenderas varmt!

Rekommenderar! Vi spenderade en natt på Cocoonmeeting tillsammans med vår dotter på 7år.
Mysigare ställe får man leta efter! Rummen var superfina, personalen väldigt hjälpsamma och gulliga. Vi åt även middag på deras restaurang på kvällen och maten var kanon, så även frukosten. Vi har rest mycket över hela världen och Cocoon tillhör nu ett av våra favoritställen. Kan varmt rekommendera alla bo här! Ett extra tack till Bodil för hjälpen med Ugglan! :)

Booking.com: ”Jättemysigt genomtänkt hemtrevligt ställe med ett underbart lugnt vackert läge. Åk dit! Frukosten och personalen var lika mysiga! :)”

”Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi😄.”