+46(0)44 35 04 22

“Här vill jag stanna länge….”

I lugnet, alldeles för sig själva, sitter en grupp här och arbetar. Det sprakar från brasan och de tar en paus ute i naturen innan eftermiddagsfikat. Efter dagens produktiva möte kan de landa i spa-badet under bar himmel och sen samlas i “Cocoon Green” för något gott att dricka. De njuter en god middag, lagad från grunden och serverad i vårt vackra Orangeri.

Varje konferensgrupp är exklusivt ensamma på plats

Här kan företag, styrelsen, lednings- och arbetsgrupper ha sin konferens avskilt med naturnära omgivning, bekvämt med alla moderna faciliteter, eller “unplugged” framför braskaminen i tankeinspirerande och ombonad miljö.

Boendet & bekvämligheter

Våra konferensgrupper kan vara allt från 2 till 20 övernattande gäster som välkomnas att jobba ostört och vara ensamma om hela stället; maten, rummen, spa-baden, aktiviteter och servicen samt lokalerna som anpassas efter behov. Oavsett årstid finns här värme och ljus, rymliga rum ombonade och funktionella, samt direkt närhet till naturen för luft i programmet. Läs mer om våra rum under ÖVERNATTA.

Mötesrummen

Två av våra mötesrum är moderna med wifi, projektor, blädderblock, pennor och papper. Frukt, godis och vatten ingår. För att få en riktig “Cocoon-upplevelse” rekommenderar vi alla grupper ett besök eller möte “unplugged” i en av våra kokonger –  i värmen från braskaminen och skenet från levande ljus. Läs mer om våra lokaler nedan.

Maten

Maten är något som våra gäster brukar prata om. Att äta hos oss, i Orangeriet och det unikt inredda frukost- och lunchrummet, eller i vår stenkokong, är en upplevelse för alla sinnen. Läs mer om maten och våra tankar om mat under fliken ÄTA. Vi planerar tider och plats för måltiderna utifrån hur ni vill ha det.

Varje grupp är unik och vi ser till att de får det de behöver av oss för en produktiv konferens och inte minst en minnesvärd upplevelse.

Aktiviteter

Vi brukar rekommendera våra gäster att njuta lugnet här som stimulerar kreativitet och produktivitet. Vi föreslår gärna en passande aktivitet. Till exempel en vandring och storytelling i granodlingen med provsmakning av gårdens egna produkter med granskott. Låt oss hjälpa er att skapa ett gott möte och härliga minnen. 

Våra mötesrum & kokonger

Cocoon Comfort

8-10 personer
Styrelsesittning
Wifi, projektor, blädderblock
Frukt och vatten

Cocoon Comfort ligger i hotellet så här behöver gästen inte ens ta på sig skorna för att ta sig till konferensen. Fantastisk utsikt över nejden med franska dörrar om man vill “ta in” luften och tystnaden. Sköna, stabila stolar från Småland och vår vackra kristallkrona ger rummet karaktär och känsla.

Förutom mötesrum finns i denna byggnaden 6 rum/12 sängar, soffgrupp framför brasan och stor, härlig altan med utomhus spa. Mindre möten disponerar egen lounge, som passar bra för det lilla mötet som vill jobba ostört och ha egna faciliteter. 

Cocoon White

10-25 personer
Valfri möblering
Wifi, projektor, blädderblock
Frukt och vatten

Cocoon white, vår stora luftiga lokal med plats för många och som kan användas på olika sätt. Lokalen är ljus, fräsch, har god ventilation och ni befinner er på markplan med den pittoreska gårdsmiljön utanför. 

Här har ni närheten till restaurangen och fikat. Ett utmärkt tillfälle att ta med fikakorgen till vår gröna kokong. 

Denna lokal är perfekt om ni behöver större yta. Vi hjälper er gärna att arrangera aktiviteter på förfrågan.

 

Cocoon Green

10 personer
Befintlig möblering
Unplugged

I det gröna rummet är det sittning i återanvända fåtöljer med småbord framför brasan. Med panoramafönster och dörrar kommer naturen behagligt nära. Det är vackert och rofyllt.

Ingen elektricitet, men vi har ett finurligt system för att värma lokalen. Behövs blädderblock och projektor rekommenderar vi en annan lokal. Fråga oss om tips för att din vistelse skall bli optimal.

Cocoon Grey

10 personer
Långbord
Unplugged

Inbyggt i backen döljer sig ett magiskt rum.

Här finns matbord och bänkar som passar de små sällskapen. Genuina gråstensväggar och ett fantastiskt gråstensvalv är en vacker inramning på en annorlunda upplevelse. En sakral känsla och lugn infinner sig.

Här kan ni njuta framför brasan med samtal för att stärka teamet, god fika, middag eller bara vara. 

Prata med oss om ert nästa arrangemang

Tillsammans skapar vi goda möten, och minnen.

Ring, maila eller använd kontaktformuläret nedan. 

044-350 422

bokning@cocoonmeetings.com

Jag vill att Cocoonmeetings kontaktar mig:

13 + 12 =

Vad andra säger

Precis vad vi sökte!

Vi fick jobbet gjort – och det kändes som om vi varit på semester!

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.

Fina o välstädade rum. Bra faciliteter med tillgång till kök, kyl o frys. Sköna gemensamma rum, både inne o ute. Trevlig middag med en välkomponerad meny och mjuk och tillmötesgående personal.