+46(0)44 35 04 22

Intimkonserter Cocoon

Cocoon Music Meetings 
Intimkonsert & 5-rätters middag 995 kr, endast konsert 595 kr. Bokning telefon 044 350 422

28 september – Vindonia

Vindonia spelar folkmusik/världsmusik framförallt från hela norden. Trion är hemmahörande i Skåne, spelar i USA, Norge, Sverige, Deras unika soud beskrivs som “varm och innerlig”. Lise enochsson, sång, Karin Bom, fiol, Susan Syversson, keltisk harpa: De spelar med stor närvaro och tar publiken med på musikaliska resor genom olika landskap och länder. Trion har funnits i fem år och har prisbelönats av Kulturrådet med en resestipend rill svenskbygderna i Minnesota 2017. Vindonia finns på Spotify, sociala medier.

Tidigare evenmang

7 september Miriam Andersén

Miriam Andersén, sångerska och riksspelman bosatt i Everöd, är en internationellt verksam artist, specialiserad på medeltidsmusik och folkmusik. Hon har spelat in över 20 CD-skivor och framträtt i TV, radio och konserthus över hela världen, bl.a. Carnegie Hall och Berliner Filharmonie och vunnit priser och utmärkelser såsom Grammy Award, Globale Ruth, Diapason d’Or och Zorns märke i silver, vilket medför titeln riksspelman. Efter studierna vid Schola Cantorum Basiliensis i Schweiz har hon varit frilans och engagerat sig i många sorters projekt med både gammal och nyskriven musik, tonsatt skaldekväden från vikingatiden, arrangerat musik för gotisk harpa, varvat gamla ballader med historieberättande, låtit rekonstruera instrument och även medverkat som sångsolist i många teater- och dansuppsättningar runtom i Europa, senast med GöteborgsOperans danskompani.
På Cocoon bjuder hon på sång, harpa och kanske en och annan spökhistoria i den stämningsfulla brydestugan.  

14 september Hege Wallden

Hege Waldeland har studerat för Erling Blöndal Bengtsson i Köpenhamn och för Paul Tortelier i Paris.

Hon har varit verksam som solist och kammarmusiker och som solocellist i Sjaellands symfoniorkester i Köpenhamn, samt varit lektor vid Musikhögskolan i Malmö.

Hege kommer att spela:
Cellosvit i G-dur
Prelude
Allemande
Courante
Sarabande
Menuet 1 och 2
Gigue

Cellosvit i d-moll
Prelude
Allemande
Courante
Sarabande
Menuet 1 och 2
Gigue