+46(0)44 35 04 22

Slappna av och njut!

Vårt uppdrag är att ni och era gäster skall känna er välkomna, fira med fest, sova bra och äta gott. Cocoon erbjuder ett komplett bröllopspaket i en unik skånsk miljö, där ni kan fokusera på att koppla av och njuta av er dag med guldkant på.

Bröllop på Cocoon är en helhetsupplevelse

En dag som denna ska ni inte behöva tänka på något av det praktiska. Därför har vi satt ihop ett upplägg som ger er möjligheten att slappna av och njuta fullt ut.

Ni hyr hela stället och är exklusivt ensamma om platsen, lokalerna, boendet, spa-baden samt vår odelade uppmärksamhet. I vårt ljusa Orangeri med högt i tak och kristallkronor vistas ni utan att vara väderberoende. Vi dukar för upp till 80 personer i vår största lokal, som en gång varit gårdens stall, och härifrån har ni genomgång till Orangeriet. 

För en oförglömlig vigsel finns vackra möjligheter i naturen runt oss. Det finns också många pittoreska kyrkor i närheten. Varje bröllop och brudpar är unikt och vi kommer gärna med tips om så önskas. 

Gårdshotellets rum är personligt inredda och bjuder in till en ombonad vistelse. Ni har fri tillgång till våra två utomhus-spa och badrock ingår givetvis.  

Boka gärna en visning i god tid!

Planering av det paket ni önskar 
Ni kan boka ett paket med 1 eller 2 övernattningar. I våra 10 dubbelrum finns plats för 24 personer med 4 extrasängar. Bokar ni 2 nätter ingår även middag första kvällen och en lunchmacka på bröllopsdagen innan det är dags för vigseln.

Förberedelser
Det är färdigdukat för bröllopsmiddagen kl.18:00 kvällen innan bröllopet. Lokal, bord, stolar, dukar, tygservetter, porslin, glas, bestick och städning innan/efter ingår.

Dekorationer, blommor och ljusarrangemang planerar och genomför ni själva för egen personliga prägel på den stora dagen. Orangeriet står tillgängligt från bröllopsdagen kl. 11.00.

Bröllopsmiddag och fest ♥
Mousserande vin och tilltugg vid mingel och ankomst.
4-rätters meny (eller variant med er personliga touch) tillagad av våra fantastiska kockar.
Vinpaket/öl 4 glas till maten
Kaffe/the (bröllopstårta ingår ej)
Avec
Bar till dansen (musik ordnar ni själva)
Nattvickning med hembakad pizza från vår vedeldade pizzaugn i trädgården.
Serveringspersonal

Dagen efter
Efter en god natts sömn vaknar ni och era övernattande gäster till en härlig frukost med nybakat och checkar ut i godan ro.

Skicka en förfrågan

Vi är här för att bemöta era tankar och drömmar.

Maila oss era uppgifter och önskemål så återkommer vi med möjligheter och prisbild.

bokning@cocoonmeetings.com

Vi ser fram emot att få höra av er och skräddarsy er viktiga dag!

 

/Team Cocoon