+46(0)44 35 04 22
Välj en sida

Hyr hela stället

Se nedan.

Atmosfären, omhändertagandet och lokalerna… ja, åsså frukosten och middagen förstås! Vi märker att våra gäster pratar om det mesta av vad de får uppleva här. Vårt fokus ligger helt och fullt på att lyssna in behoven och ge den där extra unika touchen utifrån programmet och önskat innehåll.

Med plats för upp till 20 personer boende i dubbelrum välkomnar vi dig som skapar dina egna former av arrangemang och vill ha det där perfekta stället att vara på. Du sätter ramarna och vi hjälper till att fylla med mat, fika, boende och aktiviteter efter önskemål.

Kom på visning!

Vi välkomnar dig att se denna vår plats så vi kan prata om hur du vill ha det för just ditt arrangemang! Mejla till bokning@cocoonmeetings.com så hör vi av oss för att boka in ett möte.

Varmt välkommen med din förfrågan

Varmt välkommen med din förfrågan

Varmt välkommen med din förfrågan

Varmt välkommen med din förfrågan

Varmt välkommen med din förfrågan

Maila din förfrågan med datum, antal personer och vad du vill att offerten ska omfatta (vilka måltider/fika m.m.) till bokning@cocoonmeetings.com

Vad andra säger

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.

Fina o välstädade rum. Bra faciliteter med tillgång till kök, kyl o frys. Sköna gemensamma rum, både inne o ute. Trevlig middag med en välkomponerad meny och mjuk och tillmötesgående personal.