+46(0)44 35 04 22

Exklusivt, avskilt och naturnära

Tänk dig att vara här exklusivt ensam med din kurs, workshop eller retreat…

Cocoon Exclusive

En unik plats för ditt arrangemang i naturnära miljö

Atmosfären, omhändertagandet och lokalerna… ja, åsså frukosten och middagen förstås! Vi märker att våra gäster pratar om det mesta av vad de får uppleva här. Vårt fokus ligger helt och fullt på att lyssna in behoven och ge den där extra unika touchen utifrån programmet och önskat innehåll.

Med plats för upp till 20 personer boende i dubbelrum välkomnar vi dig som skapar dina egna former av arrangemang och vill ha det där perfekta stället att vara på. Du sätter ramarna och vi hjälper till att fylla med mat, fika, boende och aktiviteter efter önskemål.

Kom på visning!

Vi välkomnar dig att se denna vår plats så vi kan prata om hur du vill ha det för just ditt arrangemang! Mejla till bokning@cocoonmeetings.com så hör vi av oss för att boka in ett möte.

Midsommarhelgen och Nyår har vi öppet för grupp som vill hyra hela stället inklusive allt.

Bröllop

Vi tar hand om er och era gäster under er oförglömliga dag. Med plats för 20 övernattande gäster och fler på festen välkomnar vi er att fira kärleken!

Kurser & Retreats

Välkomna dina deltagare till en kreativ och omhändertagande miljö. Ni är exklusivt ensamma på plats och har tillgång till alla miljöer.

Sammankomster

Födelsedagen, familjträffen, högtiden och andra viktiga stunder är några av de träffar som vi arrangerar här. Boka hela stället eller skicka en förfrågan om att abonnera i restaurangen.

Allt detta ingår!

Ni disponerar alla lokaler och miljöer!

Cocoon Comfort

Cocoon Comfort ligger i hotellet så här behöver gästen inte ens ta på sig skorna för att ta sig till konferensen. Fantastisk utsikt över nejden med franska dörrar om man vill “ta in” luften och tystnaden. Sköna, stabila stolar från Småland och vår vackra kristallkrona ger rummet karaktär och känsla.

Perfekt lokal för den mindre gruppen som du vill hålla ett möte med tillgång till tekniken du behöver.

Cocoon White

Cocoon white, vår stora luftiga lokal med plats för många och som kan användas på olika sätt. Lokalen är ljus, fräsch, har god ventilation och ni befinner er på markplan med den pittoreska gårdsmiljön utanför.

Denna lokal är perfekt om ni behöver större yta. Vi hjälper er gärna att arrangera aktiviteter på förfrågan.

 

Cocoon Green

10 personer
Befintlig möblering
Unplugged

Här kan ni sjunka ner i återanvända fåtöljer med småbord framför brasan. Med panoramafönster och dörrar kommer naturen behagligt nära. Det är vackert och rofyllt.

Ingen elektricitet, men vi har ett finurligt system för att värma lokalen. Behövs blädderblock och projektor rekommenderar vi en annan lokal. Fråga oss om tips för att din vistelse skall bli optimal.

Cocoon Grey

10 personer
Långbord
Unplugged

Inbyggt i backen döljer sig ett magiskt rum.

Här finns matbord och bänkar som passar de små sällskapen. Genuina gråstensväggar och ett fantastiskt gråstensvalv är en vacker inramning på en annorlunda upplevelse. En sakral känsla och lugn infinner sig.

Här kan ni njuta framför brasan och i skenet av levande ljus.

Maten

5 rätters middag

Vi utgår från det skånska skafferi vid val av råvaror. Närodlat, gärna ekologiskt, årstidsanpassad – men framför allt skall maten smaka gott! Fräscha råvaror ger oss de bästa förutsättningar för att göra fantastiska maträtter!

Vi producerar vårt eget får- och lammkött. Vi lagar all mat från grunden och vet därför vad våra rätter innehåller.

Vi känner oss lyckligt lottade får ha tre fantastiska kockar och matkonstnärer som komponerar menyer, lagar till magi och får oss att äta med alla sinnen.  

Menyn är väl avvägd och sammansatt för en komplett smakupplevelse!

Fikat, Lunchen & Frukosten

Vi skräddarsyr efter behov

Att ta med fikakorgen till den gröna kokongen är en upplevelse som vi rekommenderar så starkt att det nästan är ett måste.

Men självklart kan ni välja att få fikat uppställt i lokalen eller i vårt vackra orangeri. Smörgås, bakverk och smoothies är ett urval. Frukt, vatten, kaffe och te har ni tillgång till hela tiden.

Till lunchen komponerar vår smakkonstnär buffé och soppa så att ni blir lagom mätta.

Varje morgon doftar det hembakat till frukosten! 

Att på morgonen komma in i det röda lilla huset för frukost med nybakat underbart bröd, lokala fina charkuterier, lemon curd och allt annat gott – vilken start på dagen!

Boende, Spa och Wifi

Här kan ni känna er som hemma och knappt behöva ta på er skorna för att gå till konferenslokalen. Ni bor i våra personligt inredda rum med sköna sängar samt egen dusch och toalett.

Tänk att sitta i en ångande utomhusjacuzzi medan solen går ner. Eller kanske i toppluva medan snöflingorna singlar ner och smälter mot huden. De två spa-baden disponerar ni som ni vill. På rummen finns badrockar men ta med badkläder.

Ni har gratis WIFI på hela anläggningen.

Naturen, Utsikten och Vandring

Den bjuder vi på förstås!

Vi har fantastiska bokskogar och naturreservatet Forsakar som närmsta granne. Vandringsmöjligheterna är många även på vår egen slinga till smultronställen på gårdens marker. 

För dig som vill lägga in vandring i arrangemanget fixar vi karta och fikakorg som ni kan ta med ut i skogen.

Maila din förfrågan med datum, antal personer och vad du vill att offerten ska omfatta (vilka måltider/fika m.m.) till bokning@cocoonmeetings.com

Vad andra säger

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.

Fina o välstädade rum. Bra faciliteter med tillgång till kök, kyl o frys. Sköna gemensamma rum, både inne o ute. Trevlig middag med en välkomponerad meny och mjuk och tillmötesgående personal.