+46(0)44 35 04 22

Bo omfamnad av naturen

Njut av lyxiga rum med personlig inredning i en avslappnad miljö omfamnad av naturen. Ta med den du har kär, vandra i fantastiska bokskogar och njut av ett högt läge med underbar utsikt.

Bo hos oss

Vårt gemytliga gårdshotell har totalt 10 rum fördelade på två olika byggnader. Alla rum är olika och har sitt personliga uttryck och inredning med sköna sängar samt egen dusch och toalett.

Rummen

Rummen är omsorgsfullt inredda med öga för det skönt ombonade och funktionella. Vi har gratis wifi på hela anläggningen men har valt bort ha TV i rummen. I husen finns även härliga gemensamma utrymmen där det finns möjlighet att koka kaffe/te och förvaring i kyl. Hundar välkomna i fyra av våra rum.

Vår, höst och vintersäsong har vi öppet gårdshotellet och restaurangen sista helgen i varje månad.
Med reservation för ändringar.

Övernattningspaket Cocoon Dining

Ni anländer någon gång efter 15:00 och visas in i ett av våra ombonade dubbelrum. Vila, vandra till vattenfallet i Forsakar och njut spa-bad under bar himmel tills kvällens smakupplevelse som serveras i Orangeriet till värmen från braskaminen. Ta med badkläder, badrock ingår. Efter en god natts sömn välkomnas ni till en härlig frukost med nybakat bröd och äpplemust.

Meddela eventuella allergier vid bokning.

I Cocoon Dining ingår:

1 natt i dubbelrum
Frukostbuffé
1 femrätters middag
Badrock och tillgång till jacuzzi under bar himmel

1 650 kr per person i dubbelrum

 

Vår välkomponerade middag serveras från kl. 18:00.
Bord är reserverat för er som har bokat övernattningspaket.

I december kan ni boka ovanstående övernattningspaket med Julens smaker – en upplevelse utöver det vanliga!

Ingen trängsel vid buffé utan ni lutar er tillbaka och njuter av att bli serverade den ena rätten efter den andra vid bordet.

1 850 kr per person i dubbelrum

Övernattningspaket med Julens smaker finns att boka 4-5, 11-12 och 18-19 december.

Boka via formuläret nedan eller ring 044-350 422.

 

Boka övernattningspaket

Vad andra säger

Excellent femrätters middag. Rogivande miljö och vackra omgivningar med ett naturreservat inpå knuten. Jättetrevligt personal.

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.