+46(0)44 35 04 22

Bo omfamnad av naturen

Njut av lyxiga rum med personlig inredning i en avslappnad miljö omfamnad av naturen. Ta med den du har kär, vandra i fantastiska bokskogar och njut av ett högt läge med underbar utsikt.

Bo hos oss

Vårt gemytliga gårdshotell har totalt 10 rum fördelade på två olika byggnader. Alla rum är olika och har sitt personliga uttryck och inredning med sköna sängar samt egen dusch och toalett.

Rummen

Rummen är omsorgsfullt inredda med öga för det skönt ombonade och funktionella. Vi har gratis wifi på hela anläggningen men har valt bort ha TV i rummen. I husen finns även härliga gemensamma utrymmen där det finns möjlighet att koka kaffe/te och förvaring i kyl. Hundar välkomna i fyra av våra rum.

Boka övernattning

Vår, höst och vintersäsong har vi öppet gårdshotellet och restaurangen sista helgen i varje månad.
Med reservation för ändringar.

26 juni – 8 augusti har vi öppet alla dagar.

Övernattningspaket

Cocoon Fine Dining

1 650 kr per person i dubbelrum

I våra övernattningspaket ingår vår välkomponerade middag som serveras från kl. 18:00 om inget anges.
Bord är reserverat för er som har bokat övernattningspaket.

Vad andra säger

Excellent femrätters middag. Rogivande miljö och vackra omgivningar med ett naturreservat inpå knuten. Jättetrevligt personal.

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.