+46(0)44 35 04 22

Bo omfamnad av naturen

Njut av lyxiga rum med personlig inredning i en avslappnad miljö omfamnad av naturen. Ta med den du har kär, vandra i fantastiska bokskogar och njut av ett högt läge med underbar utsikt.

Varmt välkommen att “kokonga” er hos oss i Påsk!

Vi ligger avskilt ute på landet med stora ytor och erbjuder en plats för er som i rådande tider vill komma bort från vardagen och ändå vara för er själva.

995 kr per person och natt

inklusive övernattning, frukost och 3 rätters middag.

Ni bor i ett dubbelrum med egen dusch och toalett, morgonrock ingår. Ni kan välja att äta middag i Orangeriet där vi dukar för 2 personer vid varje bord och gott om utrymme mellan borden. Maten serveras på tallrik. Om ni hellre önskar ta maten med er in på rummet så ordnar vi det.

Frukost serveras på buffé i vår stora lokal där vi låter två och två i taget förse sig och antingen sätta sig i Orangeriet eller ta med sig en bricka till rummet.

Bo över en natt eller två. Erbjudandet gäller Långfredag och Påskafton.

Ring för bokning

044-350 422

(Om vi inte skulle svara när du ringer så ringer vi upp så fort vi kan.)

Villkor

Vi har mycket flexibla avbokningsregler i rådande tider. Prata med oss.

Vi vill att ni är helt friska och inte visar på några som helst förkylningssymptom när ni kommer till oss.

Påsköppet i restaurangen

Café fredag-måndag kl. 10:00-16:00
Långfredag och Påskafton kl. 18:00-22:00

Bo hos oss

Vårt gemytliga gårdshotell har totalt 10 rum fördelade på två olika byggnader. Alla rum är olika och har sitt personliga uttryck och inredning med sköna sängar samt egen dusch och toalett.

Rummen

Rummen är omsorgsfullt inredda med öga för det skönt ombonade och funktionella. Vi har gratis wifi på hela anläggningen men har valt bort ha TV i rummen. I husen finns även härliga gemensamma utrymmen där det finns möjlighet att koka kaffe/te och förvaring i kyl. Hundar välkomna i fyra av våra rum.

Boka övernattning

Vår, höst och vintersäsong har vi öppet gårdshotellet och restaurangen sista helgen i varje månad.

26 juni – 8 augusti har vi öppet alla dagar.

Övernattningspaket

Cocoon Fine Dining

1 650 kr per person i dubbelrum

Cocoon Weekend, 2 nätter

1 600 kr per person i dubbelrum

Golfpaket

1 975 kr per person i dubbelrum

I våra övernattningspaket ingår vår välkomponerade middag som serveras från kl. 18:00 om inget anges.
Bord är reserverat för er som har bokat övernattningspaket.

Cocooning – vår variant på Glamping.

Låt vistelsen hos oss bli en upplevelse du minns länge! Övernatta i en av våra fantastiska kokonger, naturnära rum med sköna sängar och naturen nära dig.

Vad andra säger

Excellent femrätters middag. Rogivande miljö och vackra omgivningar med ett naturreservat inpå knuten. Jättetrevligt personal.

Lantligt läge, fräscha rum o badrum. Fantastisk tillmötesgående o personlig personal. Hotellets ägare väldigt gästvänlig o hjälpsam. Restaurangen var helt out-standing jätte mysig o fantastiskt god mat! Skönt med jacuzzi.

Checka ut från vardagsstressen, gå offline och koppla av i en rofylld miljö. Blicka ut mot ängarna och havet, ta in landets alla dofter och djurliv. Koppla av och va i nuet med naturen direkt utanför fönstret.