Hotell

Det bästa vi vet är att erbjuda våra gäster en helhetsupplevelse hos Cocoon! Vår restaurang med en av Österlens duktigaste kockar, Eve Maltaise, lagar mat med de mest fantastiska smaker. Vi använder svenska råvaror och så mycket som möjligt från Skåne. Maten görs från grunden och vi vet därför innehåll i varje rätt. Restaurangen serverar en fyra-rätters meny som är årstidsanpassad.

Ta med den du har kär, vandra i fantastiska bokskogar och njut av ett högt läge med underbar utsikt. Naturreservatet Forsakar promenadavstånd från Cocoon. För dig som vandrar passerar Skåneleden nästgårds och Sydostleden om man tar sig fram på cykel. 

 

Rum & frukost

1 natt/1 frukost 2 personer
Standard kr. 775.-/superior kr. 825.-/de luxe kr 925.- 

Alla priser per person, del i dubbelrum. Enkelrumstillägg kr 400.-

Paket middag & övernattning     

1 natt/1 frukost med hembakat/1 Femrätters middag. Alla priser per person del i dubbelrum. Standard kr 1300.-/Superior kr 1350.-/Deluxe kr 1450.-  

 

Paket middag, spabad, rum & frukost

1 natt/1 frukost med hembakat/1 Femrätters middag /utomhus spa/badrock. Pris per person del i dubbelrum. Standard kr 1.600.-/Superior kr 1.650.-/Deluxe kr 1.750.- 

Rummen

Vårt gemytliga gårdshotell har totalt 10 rum. Rummen fördelade på två olika byggnader, restaurang/konferens och kök i ett tredje hus. Det gråa huset har 6 dubbla rum/12 bäddar, och det svarta huset har 4 rum/8 bäddar. Alla rum har egna badrum.

Vi erbjuder gratis wifi på hela anläggningen, men har valt bort ha teve i rummen. Alla rum är olika och har sitt personliga uttryck och inredning. Gemensamt är att alla är vackra, har sköna sängar och eget duch/toalett.

Det finns gemensamt trevliga uppållsrum i båda husen. Möjlighet att koka kaffe/the samt förvaring kyl. 
Hundar välkomna i fyra av våra rum, men kontakta oss gärna innan ankomst.

Rummen finns i tre kategorier: Standardrum ca 16 kvm - Superiorrum ca 24 kvm - Superior deluxe ca 26 kvm

Gråa huset - 6 rum Underbara rum i gråa huset
Svarta huset 4 rum Trädack och det svarta huset i bakgrunden