+46(0)44 35 04 22

Ät med alla sinnen!

Matlagning är en form av konst, och vårt kök jobbar kreativt med dagsfärska menyer. I vår restaurang erbjuds du en 5-rätters meny. Köket har valt meny med omsorg och kärlek så att du kan luta dig tillbaka och njuta!

Julens smaker

Våra tankar om mat

Vi utgår från det skånska skafferi vid val av råvaror. Närodlat, gärna ekologiskt, årstidsanpassad – men framför allt skall maten smaka gott! Fräscha råvaror ger oss de bästa förutsättningar för att göra fantastiska maträtter!

Vi producerar vårt eget får- och lammkött. Vi lagar all mat från grunden och vet därför vad våra rätter innehåller.

Vi känner oss lyckligt lottad som har fått tag i en av de duktigaste kockar från Österlen Eve Maltais! Hon har lång erfarenhet och det är spännande att jobba tillsammans med denna fantastiska smakkonstnär.

Boka bord 695 kr per person

Vad andra säger

Maten var fantastiskt god, likaså de rekommenderade vinerna. Mycket lokala råvaror som var välkomponerade. Trevlig personal som gjorde vistelsen till något alldeles extra. Vaknade utsövd och njöt av en god frukost. Rekommenderas varmt!

Fantastisk service, mat utöver det förväntade med väl utvald dryck. Personligt engagemang av Bodil med personal. Gemytligt med lyxkänsla i vackert inredda rum tillika restaurangdel. Omgivningarna ren bonus.

Detta var min bästa matupplevelse på mycket länge (5 rätters). Och helt fantastisk personal som förklarade vad allt var och vilken dryck man skulle ha. Och trevligt bemötande, rekommenderar alla att besöka denna plats.