+46(0)44 35 04 22

Ät med alla sinnen!

Matlagning är en form av konst, och vårt kök jobbar kreativt med dagsfärska menyer. I vår restaurang erbjuds du vår 5-rätters meny som köket skapat med omsorg och kärlek så att du kan luta dig tillbaka och njuta!

Välkommen till bords!

Vi omtanke-anpassar möblering och följer bestämmelser om tillfälliga smittskyddsåtgärder för att undvika trängsel. Bordsbokning krävs.

Sista helgen i varje månad
Fredag och lördag kl. 18.00-22.00
erbjuder vi vår förkomponerade 5 rätters meny
595 kr per person

Vinpaket utvalda till kvällens meny av vår restaurangchef finns att beställa till.

Bordsbokning krävs.

Med reservation för ändringar

Julens smaker

Välkommen till bords! Vi serverar en specialkomponerad meny med julens smaker – En upplevelse utöver det traditionella!

Våra fantastiska kockar beskriver Jul på Cocoon med orden värme, lugn, njutning och lyx för smaklökarna. 4-5, 11-12 och 18-19 december kan ni luta er tillbaka och njuta medan Team Cocoon bär fram den ena rätten efter den andra.

Vi omtanke-anpassar avståndet mellan sällskapen och har generösa ytor för grupper som vill ha mellanrum.

795 kr per person.

Boka via formuläret nedan.

 

Har ni bokat övernattningspaket med mat reserverar vi bord för er.

Boka bord för sällskap upp till 6 personer nedan. För bokning av sällskap om fler än 6 personer samt större grupper ring 044-350 422.

Menyn för kvällen är förutbestämd och komponerad av våra fantastiska kockar. Läs mer om våra tankar om mat längre ner på denna sida.

Bokningsbara datum syns i kalendern när du påbörjar en bokning. Är ni fler än 6 personer ring för att boka. Meddela allergier och specialkost direkt när ni bokar.

Våra miljöer

Vi har flera lokaler. Orangeriet som är kronan på verket tävlar med det unikt inredda frukost- och lunchrummet. Så oavsett om du tänker växthuskänsla, en traditionell restaurangmiljö, en mysig grotta eller picknick i naturen, så kan vi  förverkliga dina idéer och drömmar.

Våra tankar om mat – Närodlat, gärna ekologiskt och årstidsanpassat

– men framför allt skall maten smaka gott!

Varje morgon doftar det hembakat till frukosten! Vi utgår från det skånska skafferi vid val av råvaror. Fräscha råvaror ger oss de bästa förutsättningar för att göra fantastiska maträtter!

Vi producerar vårt eget får- och lammkött. Vi lagar all mat från grunden och vet därför vad våra rätter innehåller.

Vi känner oss lyckligt lottade får ha fantastiska kockar och matkonstnärer som komponerar menyer, lagar till magi och får oss att äta med alla sinnen.

Vår 5-rätters meny som är väl avvägd och sammansatt kostar 595 kr per person.

Sammankomster?

Många har upptäckt hur fantastiskt det fungerar att ha sällskap hos oss! Vi har flera lokaler där vi kan hantera olika storlekar på ett sällskap. Varför inte fira av någons 50-60-70-80 års dagar med hela familjen som bor, äter och njuter av vårt underbara läge och unika rum!

Kontakta oss för offert – Hyr hela stället!

Vad andra säger

Maten var fantastiskt god, likaså de rekommenderade vinerna. Mycket lokala råvaror som var välkomponerade. Trevlig personal som gjorde vistelsen till något alldeles extra. Vaknade utsövd och njöt av en god frukost. Rekommenderas varmt!

Fantastisk service, mat utöver det förväntade med väl utvald dryck. Personligt engagemang av Bodil med personal. Gemytligt med lyxkänsla i vackert inredda rum tillika restaurangdel. Omgivningarna ren bonus.

Detta var min bästa matupplevelse på mycket länge (5 rätters). Och helt fantastisk personal som förklarade vad allt var och vilken dryck man skulle ha. Och trevligt bemötande, rekommenderar alla att besöka denna plats.