+46(0)44 35 04 22

Ät med alla sinnen!

Matlagning är en form av konst, och vårt kök jobbar kreativt med dagsfärska menyer. I vår restaurang erbjuds du en 5-rätters meny (525 kr/person). Köket har valt meny med omsorg och kärlek så att du kan luta dig tillbaka och njuta!

Öppettider restaurang 2019

Maj & Juni: torsdag – lördag kl. 18-22
OBS Midsommarhelgen stängt!

2 juli – 24 augusti: tisdag – lördag kl. 18-22

29 augusti – 28 september: torsdag – lördag kl. 18-22

21 november – 14 december: torsdag – lördag från kl. 18

Utöver vanliga öppettider har vi öppet hela året för arrangemang!
Ring oss gärna för att förboka till en grupp på 044 350 422 eller mejla till info@cocoonmeetings.com

Förboka större sällskap (fler än 5 personer)

Våra tankar om mat

Varje morgon doftar det hembakat till frukosten! Vi utgår från det skånska skafferi vid val av råvaror. Närodlat, gärna ekologiskt, årstidsanpassad – men framför allt skall maten smaka gott! Fräscha råvaror ger oss de bästa förutsättningar för att göra fantastiska maträtter! Vi producerar vårt eget får- och lammkött. Vi lagar all mat från grunden och vet därför vad våra rätter innehåller. Vi känner oss lyckligt lottad som har fått tag i en av de duktigaste kockar från Österlen Eve Maltais! Hon har lång erfarenhet och det är spännande att jobba tillsammans med denna fantastiska smakkonstnär.

Våra miljöer

Vi har flera lokaler, så om du tänker på en traditionell restaurangmiljö, en mysig grotta eller picknick i naturen, vi kan förverkliga dina idéer och drömmar.

Sammankomster?

Många har upptäckt hur fantastiskt det fungerar att ha sällskap hos oss! Vi har flera lokaler där vi kan hantera olika storlekar på ett sällskap. Varför inte fira av någons 50-60-70-80 års dagar med hela familjen som bor, äter och njuter av vårt underbara läge och unika rum! Kontakta oss för offert – Hyr hela stället!

Vad andra säger

Maten var fantastiskt god, likaså de rekommenderade vinerna. Mycket lokala råvaror som var välkomponerade. Trevlig personal som gjorde vistelsen till något alldeles extra. Vaknade utsövd och njöt av en god frukost. Rekommenderas varmt!

Fantastisk service, mat utöver det förväntade med väl utvald dryck. Personligt engagemang av Bodil med personal. Gemytligt med lyxkänsla i vackert inredda rum tillika restaurangdel. Omgivningarna ren bonus.

Detta var min bästa matupplevelse på mycket länge (5 rätters). Och helt fantastisk personal som förklarade vad allt var och vilken dryck man skulle ha. Och trevligt bemötande, rekommenderar alla att besöka denna plats.